avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfiintare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfiintare post

Buna ziua
Daca angajatorul desfiinteaza un post si ii ofera angajatului un alt post cu aceleasi atributii, dar cu alta titulatura si cu salariul diminuat, se pare ca a comis o ilegalitate, cel putin asa inteleg (profan fiind in ale legislatiei) din ceea ce am citit pe aici, In aceste conditii exista un loc unde pot reclama abuzul, exceptand instanta de judecata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:02, 16 Decembrie 2015
Care este textul de lege care sanctioneaza asa ceva?
@Florin Cioca,

ITM-ul il poate sanctiona cu amenda.
@ Lizza

Care este textul de lege care sanctioneaza asa ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere pentru motive care nu tin de persoana angajatului!! danbratulex danbratulex Buna ziua !!! In cazul in care am fost concediat pentru motive care nu tin de persoana mea (asa cum este scris in decizia de concediere) ce masuri pot lua ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea abuziva a postului electric_ice100 electric_ice100 Ideal si legal: Desfiintarea postului este reală atunci când prezintă un caracter obiectiv, nefiind îndreptată spre persoană ci spre postul pe care îl ... (vezi toată discuția)
Justificare concediere art. 65/66 cm suciu_diana suciu_diana Buna seara, as dori sa va intreb daca la concediere individuala (desfiintarea postului) angajatorul nu ar avea obligatia sa prevada care sunt cauzele ... (vezi toată discuția)