avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Onorariu final neachitat
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Onorariu final neachitat

buna ziua !
Am efectuat o expertiza intr-un dosar penal . Am efectuat si depus expertiza, am incasat onorariul provizoriu stabilit , am raspuns la obiectiuni si in final am depus referatul de majorare a onorariului care a fost si aprobat de organul de cercetare penala . Desii a trecut un an inca nu am primit diferenta de bani , cel in sarcina cui revenea plata onorariului refuza sa plateasca pe motiv ca el a achitat onorariul provizoriu .
Cum pot proceda ca sa-mi recuperez banii pentru munca prestata ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:31, 17 Decembrie 2015
V-am spus sa mergeti sa vorbiti cu procurorul.

Daca respectivul era vinovat dar a achitat prejudiciul il puteti da in judecata.
Problema este cu termenul de prescriptie care trebuie verificat.

Sfatul meu ar fi sa ii trimiteti o notificare scrisa.

O puteti face si prin avocat dar...va mai costa bani tot pe dvs...
Poate ca s-ar speria daca ar fi notificat de avocat.
Nu stiu daca exista avocat care ar face notificare fara sa primeasca onorariu dar este ceva la care va puteti gandi...
Banuiesc ca exista un avocat care sa va ia ca expert parte...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu expert dosar penal neachitat Monica H. Monica H. intrebarea mea este: cum se stabileste un onorariu provizoriu pentru o expertiza contabila efectuata intr-un dosar penal (aflat in lucru la Politie) si de ... (vezi toată discuția)
Plata onorariului si a cheltuielilor expertului mirceatintisan mirceatintisan Buna ziua! Am dat asociatia de proprietari prin reprezentantii ei in judecata. Intrebare! In timpul cercetarii penale,cine trebuie sa suporte cheltuielile cu ... (vezi toată discuția)
Onorariu provizoriu neachitat pmeli pmeli am fost numita sa efectuez o expertiza judiciara si apelez la ajutorul dvs. 1. daca onorariul provizoriu nu a fost achitat eu trebuie sa incep expertiza? 2. ... (vezi toată discuția)