avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala - audiere parte vatamata, conditii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala - audiere parte vatamata, conditii

Buna seara,
Am facut o plangere penala cu privire la savarsirea unei infractiuni. Cercetarea cazului de catre parchet s-a efectuat fara ca eu cel care a depus plangerea si care sunt si parte vatamata sa fiu audiat pe motiv ca plangerea a continut suficiente date, iar audierea mea nu a mai fost necesara.Este corect din punct de vedere legal?
Cu stima,
Daca ati depus plangerea pe 24.02.2015 si termenul de prescriptie s-a implinit 05.03.2015, nu pare legal.
Buna seara,
Multumesc pentru raspuns. In ce conditii motivarea "parea" legala? Daca plangerea era depusa dupa 05.03.2015?
Va dati seama ca nu am toate datele necesare pentru analiza, dar de principiu da, daca se depunea dupa implinirea termenului de prescriptie, era firesc sa se dispuna clasarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita seny2015 seny2015 Buna dimineata Intr-o executare silita, dupa vechiul cod de procedura civila, care este data savarsirii :data la care executorul judecatoresc a ... (vezi toată discuția)
Plangere furt telefon Maryans Maryans Buna ziua, am si eu o intrebare, mi s-a furat telefonul mobil, un smart, am depus plangere la politie si mi sa spus ca ei nu pot face nimic pentru a localiza ... (vezi toată discuția)
Intrebare timp solutionare dosar laudiscristi laudiscristi care ar fi timpul de solutionare al unui dosar trimis spre clasare (vezi toată discuția)