avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Declaratie ca inculpat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Declaratie ca inculpat

In urma unui accident, am fost chemat la politie sa dau o declaratie, eu fiind in calitate de inculpat. Fiind de putin timp major, m-am lasat ghidat de politist in momentul in care am dat declaratia. Nu m-a lasat sa scriu anumite detalii care acum par a fi importante.Ce pot face in acest caz? Pot schimba declaratia,pot da o noua declaratie? Problema este ca nu prea imi mai aduc aminte ce am scris in prima, ca eram foarte speriat.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 03:33, 20 Decembrie 2015
Multumesc pentru raspuns! Politistul care ma cerceteaza imi spune de ceva timp de un "supliment". Problema este ca nu imi spune in ce consta acel "supliment" si imi este frica sa mai declar ceva in acest moment...As dori sa stiu in ce consta acel supliment si ce ma puteti sfatui in aceasta situatie .
Probabil il intereseaza sa dati declaratia in calitate de inculpat daca ati dat declaratie in calitate de suspect si de aceea se refera la supliment.
Mai rau decat este nu prea cred ca va fi.
Daca au aparut insa elemente noi va poate adresa noi intrebari fata de precedenta declaratie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionare caz alcoolemie florentin29 florentin29 salut,acum 2 saptamani am fost oprit de politia de la circulatie ca am trecut pe rosu(in mod normal acolo era intermitent la dreapta,m-am asigurat din stanga ... (vezi toată discuția)
Consemnarea declaratiei de suspect/inculpat si continutul acesteia - art.110 alin 4 ncpp s.a. luci_an luci_an Buna ziua. Vreau si eu un raspuns cu privire la urmatoarea situatie: Este normal ca in cazul unei audieri a inculpatului, audierea efectiva sa fie facuta de ... (vezi toată discuția)
Obligatie de a da o declaratie danaa1 danaa1 O persoana chemata la politie, este obligata sa dea declaratie fara sa vrea? Parca legea spune ca o persoana citata are dreptul de a nu face nicio ... (vezi toată discuția)