avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CINE SE INCLUDE IN CEI CONCEDIATI COLECTIV?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CINE SE INCLUDE IN CEI CONCEDIATI COLECTIV?

As vrea sa stiu daca intr-o concediere colectiva se includ si cei care au primit decizia de concediere cu 3 luni in urma ,dar au avut prelungita perioada de preaviz datorita suspendarii CIM prin concediu medical , si deci contractul individual de munca nu a incetat inca.
MULTUMESC ANTICIPAT TUTUROR CELOR CE-MI VOR RASPUNDE.:((
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 21:20, 27 Iulie 2009
Ce se intampla daca angajatorul, pt a evita concedierea colectiva, dispune concedierea unui nr. (max.-1)de angajati care l-ar obliga sa intre sub prev. art.68CM,DAR, INTAMPLATOR, LA ACEA TRANSA DE CONCEDIERI se afiliaza si o concediere al carei preaviz a fost prelungit prin suspendarea legala a CIM?B-)
In calculul nr de persoane concediate care face diferenta dintre concedieri individuale sau colective, va intra si acea concediere care a avut preavizul prelungit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere colectiva diaconu adriana diaconu adriana Buna ziua Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. In data de 17.07.2009 mi s-a adus la cunostinta in baza unei decizii(preaviz) ca am fost ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva sau individuala ella000 ella000 Lucrez la o companie cu capital privat care are un numar total de 217 angajati. Intrucat firma trece printr-o situatie dificila din punct de vedere ... (vezi toată discuția)
Decizie de incetare ContSters228636 ContSters228636 Buna seara Am o problema: a fost concediat un salariat, art.65 (1), a fost notificat de catre societate in ceea ce priveste preavizul, notificare pe care ... (vezi toată discuția)