Observ ca unii utilizatori nu ma cred cu toate ca i-am invitat sa consulte listele noastre de plata postate pe site in ultimii 7 ani unde pot vedea ceea ce am spus.
Apoi se spune ca am inlocuit o cheltuiala cu alta. Fals!
Una este sa arunci 1000 lei pe fereastra si alta este sa-ti cumperi o saltea, o plasma sau cauciucuri de iarna cu acesti bani.
Alt utilizator spune ca in asociatia dumnealui
aceste pierderi sunt de ordinul sutelor de metri cubi
. Pai minimul sutele ar fi doua sute, da? Doua sute de metri cubi de apa pierdute lunar costa 200 x 7 = 1400 lei. Asociatia noastra plateste doar 300 lei/lunar firmei de instalatii care supravegheaza, verifica, intervine daca e cazul la orice ora din zi sau noapte, in noaprea de Anul Nou sau de Inviere...
Oare e mai convenabil, ca asociatia sa plateasca lunar 1400 lei apa pierduta, cu cearta pe repartizarea ei, sa aiba subsolul mereu inundat, sa fie o atractie pentru gandaci, tzantzari, sobolani..., sau sa platesca 300 lei/luna si sa aiba subsolul curat ca in casa, sa aiba orice proprietar posibilitatea sa sune instalatorul oricand are o problema la robinetul din casa, cand vrea sa-si schimbe o baterie, un filtru, sa inlocuiasca o cada de baie...?
Noi am ales sa facem cheltuiala cea mai mica si sa ne asiguram confortul maxim, siguranta instalatiilor, garantia ca lucram mereu cu aceeasi firma care cunoaste perfect instalatiile din asociatie.
E alegerea dumneavoastra.
Daca va face bine doar sa criticati, sa nu credeti in solutiile verificate si pe care le-am prezentat, este doar optiunea dumneavoastra. Ar fi interesant sa veniti dumneavoastra cu solutii concrete si va asigur ca voi prelua si aplica din ele daca sunt mai bune decat ale mele.