1. Pe cerere primiti viza de la judecatorul de serviciu. Dupa aceea mergeti in arhiva instantei, unde cineva va merge cu dvs. (si cu dosarul, evident) si va face copii ale celor 4 incheieri de sedinta.
2. Primiti aceste copii in aceeasi zi.
3. Puteti solicita copii ale oricaror inscrisuri aflate in dosar.
Daca veti constata neconcordante intre sustinerile dvs. si cele consemnate in incheierile de sedinta, puteti solicita, in sedinta publica, rectificarea acestora, in urma confruntarii cu cele consemnate in caietul grefierului.
Desi, este posibil sa aveti surprize pe care eu, una, nu vi le doresc.
Consilier juridic,
Gabriela Pintea
ultima data editat de Gabriela Pintea pe data de Luni, 27 Iulie 2009, 20:36
Va multumesc din suflet.As fi dorit sa stiu cat dureaza, deoarece in atare situatie, nu prea ma pot invoi......Pentru copii de pe incheierile de sedinta, conform Legii146/1997 privind taxele judiciare de timbru, art.3 alin. t:
1. trebuie sa achit 1 lei - taxa judiciara de timbru si timbru judiciar de 1.5 lei (pentru cele 4 incheieri) ?
Cu cererea vizata si cu chitantele de plata a taxelor judiciare mergeti la arhiva si vi se va elibera pe loc aceste copii.
freeelis
Cu cererea vizata si cu chitantele de plata a taxelor judiciare mergeti la arhiva si vi se va elibera pe loc aceste copii.
Va multumesc,=D> am rezolvat ,dar cu greutate...sant in vacanta judecatoreasca, chiar si xeroxistul...??:sorry:
Pai, daca e vacanta ...atunci asa sa fie. Si cei de la xerox sunt niste salariati;)
Dar ce mai conteaza, totuil e bine cand se termina cu bine. Deci aveti inscrisurile...
2007_rozi
Pai, daca e vacanta ...atunci asa sa fie. Si cei de la xerox sunt niste salariati
Dar ce mai conteaza, totuil e bine cand se termina cu bine. Deci aveti inscrisurile...
Incheierile de sedinta le am, dar....nu este mentionat, amintit ,nimic ...din ceea ce eu am solicitat si ceea ce presedinta a spus in sedinta...?:(( In conditiile in care am avut 4 infatisari si 4 amanari;deci nu sa intrat in judecata de fond;conform mentiunilor din incheieri; mai pot face o cerere adresata presedintei , legal, invocand art. 138 alin 1, 2 si 4 Cod procedura civila, pentru a fi sigura ca in acest fel cu siguranta trebuie mentionat in incheiere o rezolutie? Multumesc .:">