avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... FORMA DE MARTURISIRE TACITA- PREZUMATA= LITIGIU
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

FORMA DE MARTURISIRE TACITA- PREZUMATA= LITIGIU

Am pe rolul Tribunalului un litigiu de munca, iar in cadrul procesului am solicitat ca intimata sa faca anumite precizari referitoare la aspectele sesizate de mine, precum si inscrisuri in copii zerox( detinute de aceasta) care sa confirme afirmatiile mele. Mentionez de asemeni ca in conformitate cu art. 112 din Codul de procedura civila -dau posibilitatea partilor sa propuna probe ( in cazul meu ) prin cererea de chemare in judecata, iar probele propuse de mine si detinute de intimata; se regasesc in aspectele sesizate in cererea mea de chemare in judecata. In atare situatie nu sant incidente reglementarile art. 138 din Codul de procedura civila, respectiv sanctiunea decaderii din dreptul de a mai propune probe si nici reale afirmatiile intimatei ca: " ...nu au legatura cu obiectul cauzei..."
Am mentionat in - concluzii scrise - urmatoarele: conform art. 287, 288 si 291 din Codul Muncii , solicit a se avea in vedere = forma de marturisire tacita, prezumata = reglementata de art. 174 Cod procedura civila ; in ceea ce priveste refuzul de a prezenta inscrisurile si precizarile solicitate.
Intrebarea mea este: credeti corect cele mentionate de mine anterior si daca voi avea cauza de castig??? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cristina_mihaela , utilizator 20:02, 4 August 2009
1. art.138 din Codul de procedura civila nu are decat 2 alineate ....;)
2. Daca nu ati invocat mijloacele de proba prin cererea de chemare in judecata sau la prima zi de infatisare , atunci se pot invoca dispozitiile art.138 alin.1 C.proc.civ. in conditiile prevazute de acesta.
Codul meu este actualizat pana in iulie 2005.:"> Voi cauta, cel cu modificarile aferente. Asta doream sa stiu. Multumesc, santeti de nota 100 bis.=D>=D>=D>
Il gasesti aici ... Codul de Procedura Civila al Romaniei, consolidat 2009
[ link extern ]
Multumesc:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie dosar si depunere acte suplimentare contravenientu contravenientu Buna ziua, Am un termen de judecata la sfarsitul acestei luni la o instanta din tara pentru o contraventie. As vrea sa intru in posesia unei copii de pe ... (vezi toată discuția)
Obtinere acte dosar doru6 doru6 Cum pot sa intru in posesia incheierilor de sedinta dintr-un dosar in care sunt intimat? Eu locuiesc in alta localitate (undeva la tara) decat cea unde se ... (vezi toată discuția)
Taxa si timbru judiciare pentru cerere expediere la domiciliu decizie tribunal, ca, iccjr svneagu svneagu Buna ziua, am o problema - cu toate ca pana azi am primit acasa decizii ale tribunalelor, curtilor de apel si ICCJR (ultima din 15.07.2013 precizeaza ca in ... (vezi toată discuția)