avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contabila a sustras pe cont personal sume mari, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contabila a sustras pe cont personal sume mari, modalitati recuperare bani de catre administrator

Buna ziua,
Contabila firmei a sustras de pe conturile firmei pe contul personal sume mari de bani de nenumarate ori si a inapoiat doar 35% inapoi.
Am sanse sa recuperez prejudiciul creat?
Trebuie sa somez contabila sau sa o dau in judecata?
Mai pot recupera banii?
Mentionez ca a facut o serie de falsuri pentru ca firma mea sa contracteze servicii de la alte firme si nu am avut nici un control pe firma in banca (ea avand imputernicire) iar cand am preluat controlul am vazut aceste transferuri.

Ce pot face in acest caz?
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Ianuarie 2016
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: mishavanator , utilizator 17:55, 4 Septembrie 2016
Nu inteleg: cum "am facut o petitie pentru abuz de incvredere, in care am spus ca-mi rezerv dreptul sa o dau in penal"? Abuzul de incredere este fapta penala. Ce inseamna "petitie", catre cine ati facut-o?
Catre politie.
Hello back
Imi poate cineva recomanda un avocat bun pentru recuperarea prejudiciului?
Astept un mesaj privat daca se poate...
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste expertiza intr-o cauza civila? marinmariana marinmariana Buna ziua . Sunt parata intr-o cauza civila in care tribunalul a solicitat I.N.E.C. expertiza grafologica. Cine trebuie sa plateasca contravaloarea ... (vezi toată discuția)
Am împrumutat o sumă de bani unui fost coleg care mă tot amână cu restituirea. ce e de făcut? inginerie inginerie Buna, va rog sa ma ajutati cumva, anul trecut am oferit 400 de lei imprumut unui coleg de munca din care mi-a restituit 200 de lei dupa o saptamana doua iar in ... (vezi toată discuția)
Dosar penal-frauda joint_teller joint_teller Buna ziua, Motivul pentru care va cer un sfat este ca sunt \"invinovatit\" intr-un posibil dosar penal(nu stiu dc s-a deschis inca aceste dosar, dar pe ... (vezi toată discuția)