Buna seara.
In aprilie,anul trecut am vandut un apartament.Cumparatorul urmand ca in zilele urmatoare sa-si treaca utilitatile[curent,gaz,etc] pe numele lui.Toate bune si frumoase.Dar a trecut o luna si ...nimic.Am stat de vorba cu el si a promis ca o sa o faca,platind si utilitatile pe luna respectiva care evident ca au fost pe numele meu.DAR,pentru ca exista un mare dar,nici in ziua de azi nu le-a trecut.Imi vin sms de la enel,eon,rds,luna de luna cu niste sume de nu-i adevarat.Am incercat sa-l sun,raspunde casuta vocala.Am mers la apartament dar niciodata nu sunt acasa.
Am inteles de la niste vecini ca e plecat prin Franta si ca ap.e dat in chirie.
Va rog mult sfatuiti-ma,ce pot sa fac........
Mi-e teama sa nu am probleme cu furnizorii astia pana acum am fost un bun platnic nu am avut nici o zi intarzieri la plati.
Cereti debransarea imediata si rezilierea fiecarui contract, chiar daca veti plati pentru altii.
Pastrati chitantele si facturile ca dovada pentru daune.
Daca sumele sunt considerabile puteti deschide un proces in civil.
Solicitati sa fie citat atat la domiciliul de dinainte de cumparare cat si la apartamentul cumparat.
Daca omul e intr-adevar in Franta a incurcat-o fiindca pentru contract nou trebuie semnatura proprietarului si nu se va putea rebransa decat daca vine inapoi.
Constructie
Ionut 81
buna ziua am o problema am constuit o incapere cu etaj din beceauri in curtea propietati a lui mama mea ,mentionez ca am o firma si sediu tot la propietatea a ... (vezi toată discuția)