avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale punct de lucru teren viran
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

punct de lucru teren viran

Buna ziua. Am o cerere de infiintare punct de lucru pe un teren viran. Mi s-a cerut la ONRC autorizatia de constructie si procesul verbal de receptie insa eu nu detin asa ceva. Pe suprafata de teren pentru care am deja un contract de comodat este amplasat un garaj mobil. Este necesar sa prezint vreo autorizatie de constructie (avand in vedere ca e un garaj de beton, usor de ridicat cu macaraua, deci nu are caracter permanent) sau vreo autorizatie de amplasare a acestuia? ce acte sunt necesare pt dechiderea acestui punct de lucru?cum trebuie sa procedez?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: AndPOP , utilizator 14:11, 15 Octombrie 2021
super=D>...ne zici si noua cum s-a rezolvat problema?;)
Am depus dosarul la alt referent si nu a gasit nici o problema in a deschide un punct de lucru pe un teren viran. NICI JUDECATORUL NU A CONSIDERAT CA ESTE NECESARA VREO AUTORIZATIE DE LA PRIMARIE.
Buna ziua, ma bucur ca ati reusit sa deschideti punct de lucru pe teren viran. Intrebarea mea, dupa 12 ani :))) este : La declaratia pe proprie raspundere privind respectarea reglementarilor sanitare, prot mediului, prot muncii. Ati bifat cum ca le respectati ? Pe un teren viran si nu a avut nimeni nimic de obiectat? Vreau si eu sa deschid un puct de lucru pe un teren , de aia intreb Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 15 Octombrie 2021
AndPOP, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere sediu secundar(punct de lucru) george constantin george constantin Buna ziua, Sunt detinatorul unui teren unde as dori sa amplasez un chiosc, o casuta de genul celor amplasate in zona Unirii.Sediul social al firmei este ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare praporgescu praporgescu care sunt autorizatiile necesare pt.comert (fast food )stradal,in rulote amplasate pe domeniul public. Multumesc.#-o:((:sorry::\">:stunned: (vezi toată discuția)