avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie exclusiva
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie exclusiva

Buna ziua.As dori sa stiu daca pot obtine custodia exclusiva a minorului.Noi fiind div din 2012 si avem custodie comuna.El fiind obligat sa plateasca pensie de intretinere.ACUM este casatorit si plecat din tara,eu as dori sa plec cu fata din tara dar daca avem custodie comuna se poate?Ce ma sfatuiti?Nu plateste pensie si se NU intereseaza de minora.
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2016
risca22, utilizator
Cel mai recent răspuns: guest3333 , utilizator 09:59, 21 Ianuarie 2016
Care este adresa pe care urmeaza sa o indicati pentru citarea domnului? Ca de aici porneste cum si ce veti dovedi.
Pai asta e prb ca nu am o adresa.unde a locuit el si are fata domiciliu acea adresa nu mai exista deoarece s-a vandut acel imobil.iar pe hot de div fata are domiciliu la o adresa care nu mai apartine tatalui ptr ca el a pierdut casa.
perfect il citati la acea adresa si la mica publicitate. neprezentarea lui e cea mai clara dovada a faptului ca nu stiti unde locuieste. declarati adevarul in fata instantei in sensul ca nu stiti unde locuieste. plata pensiei trebuie sa o dovedeasca el, nu dvs!
faceti si plangere penala la politia in raza careia domiciliati pentru neplata pensiei.
Aceste aspecte la lamuriti singura sau daca aveti avocat se va ocupa el ca asa ar trebui sa faca in mod normal.

Se aplica amenzi mari in caz de citari aiurea.

Si va poate arde instanta si pe fond...
Adica ar fi de rau ca sa intelegeti ca, nu va puteti juca cu focul ...decat daca il stapaniti...
Exact asa cum a scris dnul av si cum v-am spus si eu, adevarul!

Alte discuții în legătură

Neimplicare din partea tatălui - pot cere custodie exclusivă? CarmenBugeac CarmenBugeac Daca am o hotarare judecatoaresca in vare tatal a cerut program de vizita dar nu a venit nicodata de can am nascut chiar si dupa ce instanta ne dat custodie ... (vezi toată discuția)
Divort cu custodie exclusiva ! alinabarac1982 alinabarac1982 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat . Sunt casatorita si am doi copii mici ( fetita 1.5 ani ) baiatul ( 2.5 ani ) sotul meu in acte a jucat tot la ... (vezi toată discuția)
Custodie comună fără drept la vizită, domiciliul copilului la mama (stabilită în germania). cum se poate obține custodia totală? Lidia2907 Lidia2907 Buna ziua am o fetita in varsta de 5 ani care a rezultat dintr-o relație de concubinaj in urma unui proces care l-am avut în 2016 instanță a hotărât: ... (vezi toată discuția)