avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot dovedi ca patronul a semnat contractul meu de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot dovedi ca patronul a semnat contractul meu de munca?

Buna ziua! Patronul a semnat contractul in locul meu din diferite motive,spuse de catre el.Cand am cerut sa semnez contractul ,mi-a zis ca a rebuit sa semneze el(eu eram plecat in deplasare ,la munca) pentru ca a doua zi trebuiau duse toate contractele la ITM.Am acceptat pentru ca mi-a fost teama sa nu-mi pierd locul de munca.Cum pot dovedi ca semnatura nu este a mea? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:08, 14 August 2009
zic si eu : nu e mai simplu de dovedit ca nu l-ati semnat Dvs ?
Aveti posibilitatea de a sesiza organele de urmarire penala privind savarsirea de catre patron a infractiunilor de fals in inscrisuri si uz de fals.
Dar , va intreb, ce anume va nemultumeste? Acum nu va mai este frica ca va pierdeti locul de munca? Si cand a fost semnat acel contract?
~ Conținut șters la cerere ~
2007_rozi a scris:

.......
Dar , va intreb, ce anume va nemultumeste? Acum nu va mai este frica ca va pierdeti locul de munca? Si cand a fost semnat acel contract?


Se pare ca dupa ce a profitat de avantajele incheierii acelui c.i.m. , ceva il nemultumeste si doreste sa porneasca la lupta impotriva angajatorului .. ceea ce nu mi se pare corect ... intrucat termenul de depunerea aplangerii prealabile este de 2 luni de la data de cand a luat la cunostinta cine este faptuitorul ... oare de cand stia ca acel c.i.m. a fost semnat de alta persoana il locul lui? :)
Lucrurile se complica. Daca stiati ati incasat salarii pe baza acestui contract nesemnat de dvs. Sa nu intrati la complicitate....:rtfm:

Alte discuții în legătură

Daca se minte intr-o declaratie data in fata politiei ... ce se intampla ? fals uz de fals ? nimeni vinovat ! doderosandro doderosandro Un angajator a fost reclamat politiei-parchetului,pentru falsificarea unor documente: Contracte de munca, state de plata,incetare contract de munca. Se face ... (vezi toată discuția)
Politistul de caz mi-a comunicat verbal...nici eu politist nici procurorul nu stim ce masura sa luam in acest caz ! dorudoru dorudoru In urma unor reclamatii facute de un fost angajat ,privind un contract de munca Fals. angajatul sustine ca nu el a semnat contractul de munca,,rubrica ... (vezi toată discuția)
Munca fara contract dorel13 dorel13 Stiind ca este angajatul unei firme( i se desfacuse contractul de munca fara a depune o demisie si fara a primi o decizie), o persoana a lucrat timp de un an ... (vezi toată discuția)