avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... prprietate pe cote parti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

prprietate pe cote parti

Buna ziua , sunt coproprietar al unei case , in care si locuiesc ( singura proprietate ) detin 3/4 din proprietate prin mostenire , restul de 1/4 LA DETINUT un unchi de-al meu prin acceptarea mostenirii dar apoi s-a razgandit (dupa 13 ani ) si a renuntat la cota parte din proprietate la notar in baza unui art. dintr-o lege . Mentionez ca am scos extras din C F si nu mai figureaza ca si coproprietar . Intrebarea mea este ce demersuri ar trebuii sa fac ca sa-mi intabulez si restul de 1/4 din locuinta . Timp de 15 ani am platit eu tot impozitul pe locuinta , intrtinere si am investit destui bani de unu singur .
Multumesc ,
Cel mai recent răspuns: miri9 , utilizator 18:08, 12 Ianuarie 2016
Nu este trecut nimeni in C F cu cota de 1/4

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la cota parte din proprietate miroslavpodavka miroslavpodavka Am si eu o mare nelamurire . Pe scurt suntem doi propritari ai unui imobil dobandit prin mostenire in cote parti , eu 3/4 iar celalalt proprietar 1/4 . ... (vezi toată discuția)
Inscrisuri extras de carte funciara viu viu Buna seara, Impreuna cu mama am mostenit de la tatal meu o locuinta si terenul aferent (sunt unic copil, tata a decedat in 2010, eu si mama avem certificat ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa intabulez o cota parte din imobil care nu are proprietar miri9 miri9 Buna ziua , va rog sa ma ajutati sunt coproprietar al unui imobil ( casa ) mostenire de la parinti in cote 3/4 eu si 1/4 un unchi cetatean strain care dupa ... (vezi toată discuția)