avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... baroul lui POMPILIU BOTA
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

baroul lui POMPILIU BOTA

CE AVANTAJE AVEM?CE NE ASTEAPATA DACA NE INSCRIEM LA BAROUL CONSTITUTIONAL? CARE SUNT CERINTELE?
baroul s.r.l...mda, suna mult mai bine:))..putem sa facem si sauna, doar asta e o activitate printre altele ale fundatiei boticiliene, pe langa infiintarea de barouri....infiintati-va , organizati-va si functionati fratilor cu mai multa....demnitate:)) si poate atunci o sa vin si eu sa fac sauna la voi, alaturi de alti colegi...avocati....mai schimbam impresii din sala de judecata, ne mai batem cu urzici pe interpretarea nu stiu carui articol de lege.....transpiram strasnic, luam o portie zdravana de ipocrizie si vom fi mult mai....productivi:)) =))
La asta nu mai subscriu...

Iti dai seama ca oamenii astia au gasit o bresa legala, nu prea buna, desi in esenta ea a fost inchisa prin MODIFICARI ULTERIOARE la legea avocatilor. Astfel, daca ii consideri niste buni de nimic, oare cum o fi baroul nostru care nu este in stare, de peste 3 ani de zile, sa ii puna la zid?

Sincer, tot aud ca sunt peste 90 de NUPuri pentru ei, vreo 50 confirmate de instante, CATE CONDAMNARI AM OBTINUT NOI? Si atunci, daca interesele noastre le aparam atat de prost, oare cat de buni suntem pentru clientii nostri? Incapabili sa NE facem o lege care sa nu fie ocolita cu atata usurinta, incapabili sa avem un presedinte al UNBR care sa stie diferenta intre institutie publica si institutie de interes public...

Cred ca suntem pe langa lege...:(( cu totii...
valoarea ca profesionist nu are nici o legatura cu baroul din care faci parte.......in final oricum clientul decide daca data viitoare tot la tine vine daca are probleme juridice sau are grija sa-si anunte preitenii sa te ocoleasca....;)
Nu e chiar asa, am avut un caz in care o clienta venise la mine dupa ce se dovedise ca avocatul care o reprezentase (si in care avea in continuare incredere si-l aprecia) nu era din baroul traditional; judec ii spusese ca nu o poate reprezenta.

Cu privire la faptul ca nu conteaza baroul din care fac parte, sincer eu as alege o alternativa mai buna, dar NU O AM!!!! Cred ca demonstreaza ceva, sau asa este in majoritatea cazurilor, asociatia (de orice tip) din care faci parte.
Daca ti-as spune ca sunt din Baroul avocatilor cu peruca verde, pantaloni scurti si minet creata... ce ai crede despre mine?

Conteaza si pentru mine dar cred ca doar in timp si cu rabdare putem schimba ceva.
de ce nu reusim sa ii punem la zid? pt ca judecatorii, amicii nostri care ne-ar vrea morti pe toti, indiferent de aripa din care facem parte, asadar, judecatorii, prefera sa prelungeasca suspansul;)....adoptand o strategie inteleapta, folosind minimum de resurse: divide et impera...aplicabila in speta, desi nu totalmente..... noi sa ne luptam in transee, plini de praf, uri, dezbinati, iar ei sa mai dea cate un nup....asa, pt distractie:))...fabulez si io.....drq stie de ce nu reusim...

Alte discuții în legătură

Baroul constitutional bucuresti ionela calugaru ionela calugaru Baroul constitutional Bucuresti este recunoscut i statle membre UE? (vezi toată discuția)
,,baroul penal" Aveti grija ca fostul ,,Barou Constitutional" sa nu devina un viitor Barou Penal. Nu va jucati cu focul la infinit! Uzurpare de calitati oficiale va spune ... (vezi toată discuția)