avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... baroul lui POMPILIU BOTA
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

baroul lui POMPILIU BOTA

CE AVANTAJE AVEM?CE NE ASTEAPATA DACA NE INSCRIEM LA BAROUL CONSTITUTIONAL? CARE SUNT CERINTELE?
fenomenul semnalat mai devreme, al uzarii pana la rupere:) si golire de continut a cuvantului spaga cred ca este consecinta unei tangente mult prea mari cu avocatura, atat de mare incat li s-a acrit multora:)
no offense
caut ceva mai interesant, vreau sa vad si sa aud ideile voastre despre evolutia profesionala, despre noi concepte, noi oportunitati de dezvoltare a carierei juridice
Cei mai multi dintre voi sunteti niste terchea/berchea, fara cunostinte solide, incercand sa va mai strecurati cu cate o amanre, mai cu un dosar la registru si gata cu statutul profesional, de aici inainte numai frustrari, complexele de zi cu zi, cum va prosteau maestrii, cum erati umiliti de smecheri sau cum stateati cu geanta aia mare pe vreun hol ingust si prafuit de tribunal.
Cei mai multi dintre avocatii autonumiti avocati de barou clasic sunt in cel mai bun caz niste mediocri, plini peste cap de propriiile minciunele spuse clientilor fara carte, in rest nimic, prostia cea eterna a snobului sau baiatului de la tara, pe care l/a trimis tata sa se faca avocat la Bucuresti.
Daca Romania arata asa cum arata aici pe malul Dambovitei acest lucru se datoreaza in primul rand acestor tineri care in loc sa/si foloseasca resursele pentru a schimba ceva se plimba cu cate un dosar sau cu cate o geanta prin cladiri unse de rusine.
Pacat ca s/a ajuns aici, din pacate nici viitorul nu suna bine, tinerele vlastare ale neputintei spiritului uman isi copiaza maestrii, slugi ai minciunii si nimiciniciei vietii.
Lipsa de demnitate, lipsa acuratetii profesionale, lipsa de viziune, sunt pagubele in paltoane negre cu celular si miros de incultura..., sunt cei care dau lectii de legalitate
De asemenea, refuz sa cred ca apartyenenta la vre/un barou, a lui Bota sau a lui Zamfirescu te schimba cu ceva in oglinda destinului, nimicul din tine nu poate fi ucis, ramai acelasi nimic infumurat, care nu ar ajuta pe nimeni la nevoie, care si/ar minti clientul, care s/ar afunda in mocirla profesiunii nobile
Fa/te avocat...Prostele

vai de c vostru...
:))
Cu exceptia directiilor vulgare va felicit stimabile pentru cuvintele scrise , poate cineva dar sper ca nu candva se va trezii si va schimba aceasta L..... rusinoasa care reglementeaza accesul si profesarea acestei nobile meserii care niciodata nu a fost pusa sub semnul intrebarii atat de clienti cat si, chiar de restul socetatii... Pacat.
Ultima modificare: Joi, 15 Februarie 2007
intigo, utilizator
mda.....e plina lumea de mult-prea-refulati, dom'le! stiu o tactica buna de defulare...se cheama......lasa-neeeeeeeeeeeeeeeee, lasa-neeeeeeeeee:)) :))

sunt politist nu militian sau comunist ,daca a-si fi fost militian sau comunist eram impotriva competentei..."
sunt mai convins ca esti politist decat daca mi-ai fi aratat legitmiatia
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Februarie 2007
ciprianhades, utilizator

Alte discuții în legătură

Baroul constitutional bucuresti ionela calugaru ionela calugaru Baroul constitutional Bucuresti este recunoscut i statle membre UE? (vezi toată discuția)
,,baroul penal" Aveti grija ca fostul ,,Barou Constitutional" sa nu devina un viitor Barou Penal. Nu va jucati cu focul la infinit! Uzurpare de calitati oficiale va spune ... (vezi toată discuția)