avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... baroul lui POMPILIU BOTA
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

baroul lui POMPILIU BOTA

CE AVANTAJE AVEM?CE NE ASTEAPATA DACA NE INSCRIEM LA BAROUL CONSTITUTIONAL? CARE SUNT CERINTELE?
de ce nu reusim sa ii punem la zid? pt ca judecatorii, amicii nostri care ne-ar vrea morti pe toti, indiferent de aripa din care facem parte, asadar, judecatorii, prefera sa prelungeasca suspansul;)....adoptand o strategie inteleapta, folosind minimum de resurse: divide et impera...aplicabila in speta, desi nu totalmente..... noi sa ne luptam in transee, plini de praf, uri, dezbinati, iar ei sa mai dea cate un nup....asa, pt distractie:))...fabulez si io:).....drq stie de ce nu reusim...
Nu putem ca nici noi nu suntem tocmai legali... cica legea de organizare ne-a infiintat... :))

Pai noi suntem instituie care se poate infiinta prin lege, ce naiba!!!
Si in nici un act normativ n-am gasit, desi am cautat, faptul ca noile barouri succed in drepturi fostelor colegii...:-/

Asa ca dupa mine se intrerupe linia mostenirii anterioare, astfel ca... suntem fiii ploii.
....sau fiii cutumei:))
Da, cred ca ai dreptate, pe asta se pare ca se bazeaza si mai marii nostri...
Legea 51/1995 are DESTINATAR precis (UNBR este succesoarea de drept a fostei UAR)!!! Lasand la o parte faptul ca legiuitorul a inventat un nou concept in materia devolutiunii, s-ar parea ca tot acelasi legiuitor nici nu si-a pus problema in 1995 ca TRADITIONALII nu si-au dobandit personalitatea juridica!!! Surpriza au aflat-o si ei probabil recent odata cu aparitia celei de-a doua Uniuni - respectiv a Dlui Bota - care le-a studiat neglijenta si a constituit absolut legal Barouri conferindu-le inclusiv PERSONALITATEA JURIDICA absolut necesara prin Legea 51, acesta fiind principalul atribut definit de lege pentru ca o asociatie, recte Barou/Uniune sa poata exista LEGAL. Revin: cum Legea 51 are destinatar explicit, cel ce nu s-a conformat Legii este tocmai UNBR TRADITIONAL (Zamfirescu, Iordanescu & Co.) care prin aceasta omisiune cat si prin faptul ca NU sunt D-lor urmariti penal plaseaza Legea 51 pe meleagurile CADUCITATII.

Alte discuții în legătură

Baroul constitutional bucuresti ionela calugaru ionela calugaru Baroul constitutional Bucuresti este recunoscut i statle membre UE? (vezi toată discuția)
,,baroul penal" Aveti grija ca fostul ,,Barou Constitutional" sa nu devina un viitor Barou Penal. Nu va jucati cu focul la infinit! Uzurpare de calitati oficiale va spune ... (vezi toată discuția)