avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... baroul lui POMPILIU BOTA
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

baroul lui POMPILIU BOTA

CE AVANTAJE AVEM?CE NE ASTEAPATA DACA NE INSCRIEM LA BAROUL CONSTITUTIONAL? CARE SUNT CERINTELE?
Sau pe ale neglijentei, ale prostiei legislative... nu vad de ce caducitate, consider ca e mai degraba o lipsa de interes , asa cum tot lipsa de interes este si cu privire la aplicarea ei... Asa cum lipsa de interes este si cu privire la modul in care suntem tratati ca si avocat... asa cum nu am gasit niciodata nici un raspuns la o problema pe care am avut-o in cadrul baroului...

Din pacate, acest barou a ramas traditional si la modul in care isi asuma conducerea responsabilitati... macar, iinainte, mai faceai vreo plangere pe linie de partid :)), acum ei sunt si partide si deputati si parinti ai constitutiilor astea bune care se aplica, ai legii avocaturii...

Nu cred insa ca ma deprima atat de mult faptul ca este conducerea asa cum e, cat ma deranjeaza atitudinea noastra, a masei avocatilor. Cat timp nu ne vom cere nici un drept, nu vom merita nici unul. Chestiunea cu "las' sa schimbe altii ca noi nu putem" nu e tocmai o idee a unor oameni care vor schimbare.
La un def, la organizarea profesiei, un examinator intreaba un examinat (care intrase in examen cu "scutire"): e legal acest examen pentru cei care nu au implinit 2 ani? Raspunsul a fost: "da, e legal..." #-o Asta ma deprima pe mine, ca nu ne asumam responsabilitati...
Vai mai spuneti cate ceva de UNBR ( Bota), ca zau ca-mi place sa va vad cum va scaldati in PROSTIE.Daca spuneti ca a-ti facut dreptul si ganditi asa ,rusine.Atat de profesionisti suntem "LA VARF", incat am dovedit ca nu stim sa ne aparam profesia.Prosti ,prosti ,dar se tin tare,si zau ca le straluceste mintea.Inca nu au fost gasiti vinoveti, asa ca sa avem grija cu regina ,care se cheama prezumtia de nevinovatie,fiindca zau nu a-ti vrea sa fiti lipsiti de ea.Daca stam si ne gandim avem totusi ceva de invatat de la ei.Bravo lor stiu sa speculeze.....tineti-o asa baieti .=D>
Din primul raspuns al administratorului de site rezulta evident ca tine cu ursu! Adica cu aripa asa zis clasica, fara acte, cunoscuta si ca aripa decalecatoare sau prin viu grai. O aripa orala mai pe romaneste.
Cine a stabilit ca se incalca LEGEA? Parchetele nu au ajuns la concluzia asta si nici instantele. Se vede ca stilul oral asa de drag si lui admin e favorabil pentru ca poti bate campii in orice directie. Astora nu le place hartia ca nu o mai pot rasuci cum vor ei. Vorba aia - r`ati ai dracu cu baroul vostru clasic ORAL!
men coldea666,ma intereseaza subiectul Bota ,cate ceva stiu eu dar as vrea sa stiu mai mult,mai exact la ce te-ai referit cand ai spus...Din primul raspuns al administratorului de site rezulta evident ca tine cu ursu!
mai fratilor, asa de curiozitate, ma intereseaza si pe mine cati sunt avocati printre voi? si cati dintre cei care fac parte din Baroul Constitutional au firme de avocatura (fac parte din) si colaboreaza cu parteneri externi sau acorda consultanta pentru societati comerciale .. Asa ca sa vad si eu daca expertiza avocatilor din baroul Constitutional depaseste reprezentarea in penale pt amarati sau in civil pentru asociatii de locatari.

Alte discuții în legătură

Baroul constitutional bucuresti ionela calugaru ionela calugaru Baroul constitutional Bucuresti este recunoscut i statle membre UE? (vezi toată discuția)
,,baroul penal" Aveti grija ca fostul ,,Barou Constitutional" sa nu devina un viitor Barou Penal. Nu va jucati cu focul la infinit! Uzurpare de calitati oficiale va spune ... (vezi toată discuția)