avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... evacuare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

evacuare

buna ziua. am obtinut in instanta de apel printre altele. o decizie de evacuare din casa pe care am obtinut o. intrebarea e daca pot incepe demersurile de evacuare chiar daca hotararea e data cu recurs in termen de 15 zile si se poate intenta recursul si daca pot incepe evacuarea ce demersuri trebuie sa fac. multumesc
Ultima modificare: Joi, 14 Ianuarie 2016
alexzeciu, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexzeciu , utilizator 20:18, 3 Februarie 2016
sa inteleg ca art..578-580 din vcpc si .art.1042(5) NCPC sunt aceleasi adica in ambele cazuri se poate face evacuarea chiar daca se ataca cu recurs hotararea din apel. evacuarea nu mai poate fi atacata ea fiind definitiva. va multumesc
buna seara. aveti cunostinte daca art. 666 din cpc s a anulat in 17 decembrie de curte constitutionala se mai poate pune in aplicare daca nu a fost publicat in monitor sau trebuie asteptat pana apare in monitor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Momentul de la care se incepe sa curga prescriptia dreptului de a cere executarea silita motabe motabe Buna ziua, am si eu o nelamurire legata de o situatie. Am mai incercat sa-i gasesc dezlegare dar nu am reusit. Este vorba de o hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Dificultate în aplicarea menţiunii "definitivă" Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Soluţionarea unui proces a necesitat cele trei etape (fond, apel, recurs) pe vechiul Cod de proc.civ., cu respingerea apelului şi a recursului, rămânând ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare admisa. rejudecare recurs craciunfcristian craciunfcristian buna ziua. am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila in cazul.... prima hotarare a venit de la judecatoria buftea cu recurs la tribunalul ... (vezi toată discuția)