avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz de incredere?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz de incredere?

Buna ziua,

De acum ceva timp am dat masina unui 'prieten' de familie in vederea vanzarii, insa acesta nu s-a mai prezentat pentru intocmirea actelor. (cam aceasta este povestea pe scurt). Precizez ca toate actele sunt la mine.

Ei bine, primul lucru a fost sa merg la politie unde timp de cateva luni am fost trimis dintr-un loc in altul si pana la urma am ajuns unde de unde am plecat, cei de la politie m-au informat ca problema mea se poate rezolva numai pe cale juridica din moment ce asta era un 'fel' de abuz de incredere si ei nu puteau sa faca absolut nimic.
Acum dupa ce a trecut atata timp am inceput sa caut un avocat dar intrebarea este:
Asta era singura optiune sau doar am fost 'pasat' in alta parte?

As dori sa vad ce informatii mai pot primi in legatura cu aceasta problema.

Va multuesc

Cel mai recent răspuns: d.cosmin , utilizator 00:47, 30 Iulie 2009
Masina a fost data si atat,a doua zi urma sa facem acte etc.(am lasat-o in proba 1 zi pe baza increderii pe care am avut-o in respectivul),el nu are decat cheia de la masina si atat,cat despre probleme ...nu mai conteaza,sunt deja destule,masina este in posesia lui din Decembrie 2008 iar anul acesta am aflat ca pe masina ar fi cazut un pom si probabil asta e motivul pt care nu pot sa il contactez.

La politie am fost si am aflat ca nu pot declara acest lucru ca si furt... aici este nedumerirea mea, nu puteau si ei sa faca ceva?

Va multumesc.
consecintele nefaste si neplacute de la exces de incredere,si asta pentru ca puteati sa aveti toata increderea dar saintocmiti documente cu prietenul .In eventualitatea in care detineati procura/mandat,erati mai avantajat decat situatia actuala cand a-ti ramas cu certitudinea ca sunteti proprietarul unui autoturism cu documente dar cu autoturism model cu urme de pom.Tragic dar adevarat,invatatura de minte pentru noi toti .Succes in viitor pentru a reusi solutionarea favorabila a situatiei.
Va multumesc pt tot si bafta in continuare, sper sa rezolv cat mai repede problema si o sa anunt rezultatul,cat despre invatatura... sa fie pt toata lumea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de incredere? tigerban tigerban Buna seara. Ma confrunt cu un caz des intalnit dar care a luat o intorsatura ceva mai ciudata. Eu sunt detinatorul unui autoturism si am vrut sa`mi ... (vezi toată discuția)
Recuperare bunuri personale. lilianaana lilianaana Buna ziua!. Am o problema..la care as dori sa caut o rezolvare cu ajutorul dvs. Acum un an de zile mai exact pe 24 iunie 2008 am hizitionat ddin Hipermarchetul ... (vezi toată discuția)
Masina imprumutata mihai133 mihai133 Buna ziua! Am si eu o intrebare. Acum 6 luni am imprumutat masina unui prieten pentru suma de 1000$. Masina este pe numele tatalui meu. Toate actele sunt la ... (vezi toată discuția)