Buna ziua. Mi-a fost comunicata o hotatare definitiva de la curtea de apel, conflicte de munca.
In hotarare mi se respinge apelul cu mentinerea sentineti civile de la tribunal respectiv ca se respinge contestatia impotriva deciziei de concediere.
Judecatorii de la curtea de Apel au motivat ca:
"Nu pot fi retinute nici criticile contestatorului cu privire la nulitatea deciziei de concediere si anume faptul ca decizia de concediere nu cuprinde elementul prevazut la art. 252 alin. (2) lit (b) din codul muncii. Raportat la gravitatea faptei, aratata prin referatul....., in decizia de concediere nu era necasar precizarea prevederilor din statutul de personal, regulamentul intern, c.i.m. sau contractul colectiv de munca care au fost incalcate de catre salariat, lipsa elementului prevazut la art. 252 alin. (2) litera (b) din codul muncii neatragand neaparat nulitatea deciziei de concediere."
si alta motivare
"Nu mai era necesara convocarea salariatului pentru a fi cercetat cu privire la abaterea disciplinara pentru care s-a dispus masura desfacerii disciplinare a contractului individual de munca".
Va mai mentionez ca in instanta s-a administrat ca proba un referat dupa care instanta a statuat. Numai ca instanta efectiv, in batjocura, a rastalmacit continutul referatului. Astfel instanta a aratat ca in acel referat se atesta abaterea disciplinara, desi continutul acestuia cu privire la aceasta abatere disciplinara lipseste cu desavarsire.
Nustiu dece instanta de Apel a judecat in acest fel, eu practic nefiind vinovat de nicio abatere disciplara.
Hotatrea este definitiva. Se mai poate face ceva impotriva unei astfel de hotarari cu o astfel de motivare?
Procesul este inceput dupa noul cod de procedura civila, hotararea de la tribunal fiind supusa numai apelului.
Şi la cine v-aţi gândit să promoveze "Excepţia de neconstituţionalitate"? Şi nici măcar nu este neconstituţională inexistenţa recursului, în definitiv, într-un proces, neapărat există un perdant, indiferent de numărul etapăelor procesuale.
Problema dvs. este nerespectarea procedurilor legale de către instanţe - fond şi apel - adică neglijenţa în serviciu şi falsul intelectual al instanţei de apel, fiindcă a răstălmăcit înscrisul aflat la dosar. Instanţele au fost vădit părtinitoare, nu puteţi acuza traficul de influenţă al părţii adverse-angajatarul în cazul dvs. - fiindcă nu aveţi dovezi, dar nerespectarea Codului Muncii de către acesta şi interpretarea împotriva logicii juridicii a unui înscris sunt lucruri palpabile, evidente.
Apel
Mariner18
Buna Ziua,
Va rog foarte mult ,daca ma poate informa cineva in cazul in care sunt nemultumit de rezultatul unui proces,si doresc sa declar apel,in aceasta ... (vezi toată discuția)