avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Buna ziua!Imi cer scuze ca insist pe aceasta tema dar sper ca ma veti intelege.Sotul meu a deschis divortul,am avut termen pe 26 26 2009,nu ne-am prezentat niciunul,eu am depus intampinarea,s-a dat alt termen pe 02 10 2009.mai pot depune cerere reconventionala?sau trebuie sa deschid o alta actiune in care sa cer judecarea la acelasi complet?Am platit taxa in martie,mai este valabila?S-a dat alt termen ca sa ia cunostinta reclamantul de intampinare.Va multumesc pentru intelegere!
Cel mai recent răspuns: suteanu maria , utilizator 17:29, 1 August 2009
si eu m-am intrebat de ce s-a dat alt termen si nu s-a suspendat,dar am vazut dosarul si in incheiere ,,ca sa ia cunostinta de intampinare reclamantul se da termen pe ..."
nu
nu nu era nici un mandat special la dosar
ralu21 a scris:

ce ati scris in intampinare??? Cine v-a scris-o?
[/quotsa se respinga actiunea formulata.,eu
ralu21 a scris:

ce ati scris in intampinare??? Cine v-a scris-o?
[/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort-partaj mancipri mancipri speta . sotia introduce actiune de divort . cere desfacerea casatoriei din vina exclusiva a sotului ( consum excesiv de alcool , agresiv ). nu cere partajul . ... (vezi toată discuția)
Pasii de urmat la divort mariamaria1 mariamaria1 dupa ce a fost depusa cererea de divort ce urmeaza la termenul care se acorda ptr. judecata?exista din casatorie un copil major de 20 de ani. (vezi toată discuția)
Cerere reconvenþionalã_divorþ prin acordul pãrþilor_taxã de timbru CatanaNelu CatanaNelu Urmează să depun o cerere reconvenţională prin care solicit desfacerea căsătoriei prin divorţ cu acordul părţilor. Este îndeajuns taxa judiciară ... (vezi toată discuția)