avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... intampinare judecatorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

intampinare judecatorie

Buna ziua! Daca un proces este intrerupt deoarece instanta respectiva se declara din oficiu incompetenta sa analizeze cazul, mai trebuie sa desemnez pe cineva sa ma reprezinte?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:23, 19 Ianuarie 2016
Trebuie sa va adresati unui avocat din tara respectiva care,cunoaste legislatia de acolo,noi de aici din Romania nu va putem da decat sfaturi cu caracter general si nu concret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta instantei cristianus cristianus Am si eu o intrebare, in cazul in care o cerere ptr somatie de plata a fost trimisa gresit judecatoriei si nu tribunalului, se poate ca la primu termen de ... (vezi toată discuția)
Proces de divort mihaela49b mihaela49b Buna ziua. Eu sunt plecata in strainatate. Anul acesta in februarie cand am fost i tara am deschis proces de divort si am imputernicit avocatul sa ma ... (vezi toată discuția)
Stramutare proces doinatautan doinatautan Am intentat un proces în contencios administrativ, la tribunalul in raza căruia am domiciliul stabil. Eu, de fapt, locuiesc (cu viză de flotant) şi ... (vezi toată discuția)