avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Stie cineva banci care nu colaboreaza cu Biroul de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Stie cineva banci care nu colaboreaza cu Biroul de Credite?

multumesc !
Sansele dumneavoastra sunt egale cu zero,toate bancile mai ales in acest moment se feresc de riscuri suplimentare ,indiferent de motrivul intarzierii la plata .

Un weekend excelent,

Rozalia Ghiuleanu
www.birouldecredit.ro zice ca

La data de 06 august 2009, participanţi în Sistemul Biroului de Credit erau 33 de instituţii de credit (aproximativ 99,94% din piaţa de retail) şi 16 instituţii financiare nebancare.

Daca chiar doriti sa le gasiti pe cele care nu raporteaza la biroul de credit, nu este imposibil, dar este greu:)) printre IFN-uri ati avea o sansa, dar redusa de tot - cele care dau credite de retail cu siguranta ca au parteneriate cu BC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa fiu sters din biroul de credir? Sendrilaru Mihaela Sendrilaru Mihaela Am un credit la provident. Din cauza unor probleme in familie am intarziat cateva luni si figurez ca rau platnic. Doresc sa imi fac o refinanatare la banca ... (vezi toată discuția)
Cum scap de biroul de credite? lucian1978 lucian1978 Buna ziua Am accesat un credit de nevoi personale in 2007 in valoare de 6000 lei. Din aceasta suma am platit vreo 4000 lei si dtorita pierderii locului de ... (vezi toată discuția)
Lnscriere in biroul de credit dinubs dinubs Buna ziua! Recent am fost inscris in Biroul de Credit cu o restanta mai mare de 35 de zile(dar nu stiu ce restanta pentru ca am platit pe fiecare luna). ... (vezi toată discuția)