avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce sa nu fac in audierea la DIICOT?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce sa nu fac in audierea la DIICOT?

Am dezvaluit date despre o grupare interlopa si acum, fara sa fac eu vreo cerere catre DIICOT vad ca ma cheama ca parte vatamata sa ma audieze. Printre cei pe care i-am dezvaluit (nu am dat nume la politie) se afla si angajati diicot. E posibil sa vrea sa se razbune acum pe mine cumva. Ce masuri de precautie sa imi iau la audiere va rog?
Pot sau nu refuza sa dau declaratie?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Sever Simion , Consultant resurse umane 10:36, 1 Februarie 2016
NU a fost nimic, m-am agitat inutil. Bine ca nu am mai dat si bani pe avocat degeaba. Am stat putin si am lamurit, mai putin de o ora. Multumesc tuturor pentru ajutorul dat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am si eu o problema . am primit o.citatie de la diicot ... alexe001 alexe001 Buna ziua. Am si eu o problema . Am primit o.citatie de la Diicot pentru audiere in calitate de martor intr.un dosar de trafic de droguri . Chestia e ca ... ... (vezi toată discuția)
Lnducerea in eroare a organelor judiciare Roman85 Roman85 Buna Ziua am depus la parchet doua plangeri fata de doua persoane sub aspectul savarsirii infractiunii de inducere in eroare a organelor ... (vezi toată discuția)
Mandat de aducere diicot lal3x92 lal3x92 Buna ziua am si eu o problema , au venit jandarmii la mine acasa in data de 2.02.2016 cu mandat de aducere pentru data de 05.03.2016 la sedi-ul diicot am 2 ... (vezi toată discuția)