avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare

Buna ziua. am si eu o intrebare, sunt angajata la o firma, am studii superioare dar salaruiul meu brut este doar de 900RON.E adevarat ca daca postul respectiv nu cere studii superioare, atunci salariul poate fi si salariul minim pe economie?sau orice post ai avea si daca ai studii superioare ar trebui sa te plateasca conform noilor norme?
/
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:32, 3 August 2009
sunyigabi a scris:

Buna ziua. am si eu o intrebare, sunt angajata la o firma, am studii superioare dar salaruiul meu brut este doar de 900RON.E adevarat ca daca postul respectiv nu cere studii superioare, atunci salariul poate fi si salariul minim pe economie?sau orice post ai avea si daca ai studii superioare ar trebui sa te plateasca conform noilor norme?
/

Salariul minim brut pe economie pentru persoanel care au studii spuerioare se acorda numai daca postul ocupat necesita asemenea studii.
Daca postul pe care il ocupati nu necesita studii superioare, atunci angajatorul nu este obligat a va da salariul minim brut pentru studii superioare.
Care este functie pe care o ocupati in aceea unitate? Si ce facultate ati absolvit?
2007_rozi a scris:

Care este functie pe care o ocupati in aceea unitate? Si ce facultate ati absolvit?

:offtopic:
Nu cred ca trebuie sa se reia discutiile de la inceput ... Nu are nicio relevanta facultatea terminata cu topicul deschis :)
multumesc de raspunsuri...
freeelis a scris:

2007_rozi a scris:

:offtopic:
Nu cred ca trebuie sa se reia discutiile de la inceput ... Nu are nicio relevanta facultatea terminata cu topicul deschis :)

De ce nu are importanta? Incercam prin raspunsurile date sa ajutam pe cel care pune intrebarea. daca ar scrie de la inceput toate datele ....nu am pune astfel de intrebari.
Oricum, scuze de deranj. Poate e mai bine sa ma abtin sa mai raspund....:stunned:

Alte discuții în legătură

Studii superioare gianina stanescu gianina stanescu buna ziua, am absolvit facultatea in 2005 si de curand am fost la un interviu la care mi s-a oferit un salariu de 800 roni #-o. care este salariu minim la ... (vezi toată discuția)
Care e salariul minim la privat pentru studii superioare? hgabi hgabi Buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine, trebuie sa angajez o persoana pe un post care necesita studii superioare. Mentionez ca sunt un angajator privat. ... (vezi toată discuția)
Salariul minim brut pe economie Monici Monici Buna ziua, Am si eu o intrebare: am un angajat caruia vreau sa ii dau salariul minim brut pe economie. Daca are studii superioare, indiferent ca acestea ... (vezi toată discuția)