avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare

Buna ziua. am si eu o intrebare, sunt angajata la o firma, am studii superioare dar salaruiul meu brut este doar de 900RON.E adevarat ca daca postul respectiv nu cere studii superioare, atunci salariul poate fi si salariul minim pe economie?sau orice post ai avea si daca ai studii superioare ar trebui sa te plateasca conform noilor norme?
/
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:32, 3 August 2009
:offtopic:
S-au dat destule raspunsuri referitor la salariul pe care-l trebuie sa primeasca , printre care si dvs ... in mesajul initial s-a specificat clar ca ocupa un post care nu necesita studii superioare, dar persoana respectiva are studii superioare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii superioare gianina stanescu gianina stanescu buna ziua, am absolvit facultatea in 2005 si de curand am fost la un interviu la care mi s-a oferit un salariu de 800 roni #-o. care este salariu minim la ... (vezi toată discuția)
Care e salariul minim la privat pentru studii superioare? hgabi hgabi Buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine, trebuie sa angajez o persoana pe un post care necesita studii superioare. Mentionez ca sunt un angajator privat. ... (vezi toată discuția)
Salariul minim brut pe economie Monici Monici Buna ziua, Am si eu o intrebare: am un angajat caruia vreau sa ii dau salariul minim brut pe economie. Daca are studii superioare, indiferent ca acestea ... (vezi toată discuția)