radu20 a scris:
Am luat legatura cu persoana caruia i-am vandut telefonul iar el o tine in continuare ca eu nu am dreptate si ca o sa ma dea in judecata. I-am explicat ca eu n-am stiut ca telefonul este furat pot dovedi acest lucru deoarece mai eram cu o persoana in momentul cumpararii telefonului pe care am dat suma de aprox 2300-2200 lei de unde rezulta ca si pretul nu batea la ochi ca eu sa imi fi dat seama de acest lucru. Vreau sa va spun si ca nu am fost sunat de nimeni de la politie ci doar de acest tip caruia i-am vandut telefonul si care tot incearca sa se inteleaga cu mine. In convorbirea de ieri mi-a specificat faptul ca este la politie unde a predat telefonul si ca daca nu ne intelegem pe cale amiabila stie unde stau si o sa ma si dea in judecata. Am luat legatura cu un politist iar acesta mi-a sugerat sa merg sa fac o plangere impotriva celui de la care am cumparat eu telefonul si sa motivez si aceste lucruri spus de cumparatorul meu. Ce spuneti sa fac ? El imi tot spune ca nu am dreptate ca ma da in judecata si ca sa mai intreb alti avocati ca o sa pierd.Multumesc mult
Numai faptul că tot vă ameninţă că e la Poliţie (dar cât stă ăsta la Poliţie, doarme acolo ?) şi că vă tot dă în judecată, bate la ochi, nu prea e profesionist tipul, pentru că tot insistă să-i daţi acei bani, ceea ce nu mai necesită comentarii ! Cam ca în genul metodei "Accidentul". Ar trebui să aşteptaţi să facă el primul pas ... dacă-l ţine ! Sau poate mergeţi dvs. la Poliţie să verificaţi dacă aveţi vreo plângere.
Exact ce-am zis eu, cred că e un aşa-zis "şmen", şi bănuiesc că amândoi sunt înţeleşi să vă "facă", mai ales că e vorba de bani mulţi în joc.
Pentru a afla faptul că ambii vor să vă păcălească, daţi detalii despre modul în care aţi vândut acel telefon - nu cumva v-a sugerat vânzătorul cui să-l vindeţi ? Sau poate cumpărătorul dvs. s-a oferit el să vi-l cumpere (dar de unde ştia el oare, decât de la cel care vi l-a vândut ?).
Spuneţi aceste detalii (şi altele), pentru a şti exact ce s-a întâmplat.