avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cerere crestere pensie de intretinere respinsa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cerere crestere pensie de intretinere respinsa

buna ziua mi-am dat fostul sot in judecata pentru majorarea pensiei de intretinere a ficei noastre .am primit o comunicare in care mi se cere sa vin cu o intampinare la cererea paratului el a depus o adeverinta precum ca nu are cum sa mareasca pensia pentru ca nu sunt schimbari in venitul lui .am inteles ca nu se poate acum eu ce trebuie sa depun la dosar si daca e obligatoriu .ca asta este nu se poate .
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 12:48, 2 Februarie 2016
Puteti solicita instantei sa faca o adresa la Administratia Finantelor Publice, pentru a vedea cu ce venituri figureaza fostul sot.
buna dimineata si scuze ca nu am raspuns promt de ieri .fostul sot din salariul din adeverinta nu cred ca asi poate plati intretinerea si ratele la banci .fata este in clasa a 10 a cred ca nevoile au crescut nu tii un copil de 16 ani cu 153 ron pensie si el cica are 588 ron cum sa dovedesc asta .el si-a cumparat casa si nu are bani de pensie maicasa se lauda ca are 3000 ron salariu pe asta m-am bazat ca el ia platit spitalizarile operatiile atunci din asemenea salariu cum ati permiti astea.dar cum sa dovedesc ca el are cu patronul vorba ca sa nu pot eu sa-l dau in judecata salariul sa ramana la fel si sincer ma bat cu morile de vint
În general, în asemenea cazuri, îşi justifică cheltuielile cu veniturile soţiei, amantei, părinţilor, cumătrilor, etc.
Puteţi cere la Oficiul de cadastru(?) o informaţie despre proprietarul casei de la adresa casei cumpărate, poate casa este pe alt nume, dacă e pe numele tatălui fetei, puteţi cere prin instanţă să solicite băncilor informaţii despre rate plătite şi Finanţelor despre alte venituri - chirii, colaborări, etc.
apartamentul este pe numele lui si nu este casatorit .poate amanta ca de asta era bun .pot face o petitie catre judecatorie sa scriu sau sa cer personal sa fie verificat prin finantele publice si sa fie verificat si cel de la care sa cumparat apartamentu?
Persoana care i-a vandut apartamentul nu are nicio legatura cu speta dvs. Pensia de intretinere datorata minorei se calculeaza in functie de veniturile lunare cu care tatal figureaza in mod legal.

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie alimentara GETA26 GETA26 buna seara Eu am divortat in 2011 si de atunci fostul sot imi plateste o pensie lunara fixa de 550 lei pentru 2 copii. Zilele trecute am avut surpriza ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie intretinere minor Prin hotararea judecatoreasca de divort s-a stabilit ca fostul sot sa imi plateasca pentru copil pensie de intretinere incepand din ianuarie 2001, in valoare ... (vezi toată discuția)
Apel pentru pensie de intretinere minor Lorenanicoleta Lorenanicoleta Buna seara. Am depus o cerere in instanta pt pensie de intretinere minor in august 2016. In ianuarie 2017 am primit hotararea care obliga paratul la plata unei ... (vezi toată discuția)