in 30 .06.2009 mi a incetat C.I.M
fostul angajator nu doreste sa mi plateasca drepturile salariale,si nici sa mi elibereze carnetul de munca.
tin sa mentionez ca pe perioada desfasurarii contracului adica aprox.5 ani nu am semnat nici un stat de plata.
tin sa mentionez ca in momentul in care am plecat nu mi s a facut lichidarea .
in urma mai multor discutii am facut sesizare la I T M.
IN URMA ACESTEI SESIZARI am primit o nota informativa de la fostul angajator cum ca ma pot prezenta sa mi ridic carnetul de munca si drepturile salariale.
prezentandu ma la birou pt ridicarea drepturilor am constatat ca acest lucru nu este posibil decat in cazul in care semnez statele de plata din lunile precedente.nedorind sa semnez acele state de plata deoarece nu mi au dat toate drepturile salariale mi au oprit carnetul de munca.in concluzie mai am de recuperat dreptul la 11 zile de concediu neplatit,cele 15 zile de preaviz si procentul pe luna iunie.
ce este de facut in acest caz ca sa mi primesc drepturile salariale si carnetul de munca pt ca nu semnez nimic pana nu primesc toti bani:(
Puteti sesiza din nou ITM-ul, dar paralel depuneti si actiune la instanta de judecata. Fiind un litigiu de munca, instanta competenta este Tribunalul din resedinta de judet, actiunea fiind scutita de taxa de timbru si timbru judiciar. Va sfatuiesc sa va angajati un avocat, iar onorariul acestuia il solicitati de la angajator sub forma cheltuielilor judiciare, depunand chitanta la dosar.
In momentul in care o persoana isi inceteaza activitatea, patronul este obligat sa-i inapoieze carnetul de munca completat la zi si nu are nici un drept sa refuze sa elibereze acest act. In cazul unui refuz, se poate sesiza in scris aceasta situatie Inspectoratului Teritorial de Munca sau instantei judecatoresti competente.
Instanta competenta nu este Tribunalul , ci judecatoria în a carei raza teritoriala îsi are sediul unitatea care a luat masura respectiva. Actiunea se introduce în termen de 30 de la data comunicarii refuzului de eliberare a carnetului de munca.
Doamna a mentionat ca nu si-a primit drepturile salariale, iar eliberarea carnetului de munca este conditionata de semnarea statelor de plata , ca si cum acestea i-au fost achitate.
Pentru recuperarea drepturilor salariale, a compensarii in bani a CO neefectuat...instanta competenta este Tribunalul, iar cu aceasta ocazie poate solicita si obligarea angajatorului la eliberarea carnetului de munca pe care il detine ilegal.
Nu cred ca este necesar 2 actiuni, ci una cu mai multe capete de cerere, depusa la Tribunal....parerea mea. ;)
Alte pareri???
Cartea de munca
bonicol
o societate are obligatia de a returna cartea de munca fostilor anagajati? in urma demisiilor a trei salariati, dupa incheierea cartilor de munca la i.t.m., ... (vezi toată discuția)