avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... referitor la actele pentru dosarul de somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

referitor la actele pentru dosarul de somaj

In conditiile in care am fost angajat la o firma care are sediul in Bucuresti timp de un an de zile inepand cu 15 aprilie 2009 am fost disponibilizat urmand sa primesc actele pentru somaj impreuna cu cartea de munca . Pana la 31-iulie 2009 nu am primit nimic si sunt amanat ori de cate ori iau legatura cu serviciul financiar spunandu-mi ca nu sunt gata actele . As dori un sfat vizavi de problema mea
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 22:46, 3 August 2009
trebuie sa fac sesizare la ITM Bucuresti sau la ITM de pe raza localitatii de domiciliu ?
la ITM Bucuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legat de somaj alphinista alphinista am fost in preaviz in baza art65 al1 pana pe 01.012010. am sunat la firma sa intreb daca pot sa ridic decizia de incetare a contractului de munca si adeverinta ... (vezi toată discuția)
Somaj bogosianu bogosianu Buna dimineata! Angajatorul refuza sa-mi elibereze anexa 14.Unde trebuie sa ma adresez?Dosarul la somaj trebuie sa-l depun pana la data de 8-01-2010.I..T.M ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de somaj de la locurile de munca anterioare alexandrurobert alexandrurobert Buna ziua, am urmarit un post anterior de pe forum dar nu am inteles clar un lucru. Si eu am fost concediat de cateva zile. Pentru a dovedi faptul ca am lucrat ... (vezi toată discuția)