avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract perioada determinata

Buna ziua!

As avea nevoie de un raspuns care sa fie exemplificat si prin acel articol din codul muncii care se refera la urmatoarea situatie. Am fost angajata pe o perioada de 20 de luni in cadrul administratiei locale a judetului. In urma restructurarilor anuntate, departamentul la care lucrez trebuie sa renunte la 2 angajati din 5. Intrebarea mea pt dvs este daca eu sunt pe postul unei colege care este in concediu de materinate, iar perioada de 20 de luni pe care am fost angajata, nu s-a terminat, angajatorul poate renunta la serviciile mele? este legal avand in vedere ca postul ei nu poate fi restructurat cat ea este in concediu de maternitate?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 20:16, 12 August 2009
Asta nu inseamna sa ne ferim acum sa facem conventii civile chiar si atunci cand este evident ca nu este o activitate care sa se apropie de natura unei relatii de munca... ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare Szegedi Szegedi Buna seara, sunt insarcinata in luna a 3-a iar firma la care lucrez de aproape 3 ani se muta in alt oras.Pot sa cer sa ma trimite in somaj? Daca sunt somera ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca pe perioada determinata daniel.bagacian daniel.bagacian Buna ziua, am avut contract de munca pe perioada determinata (3 contracte succesive, care au insumat 2 ani). La incetarea celui de-al treilea contract, am ... (vezi toată discuția)
Conventie civila ContSters96325 ContSters96325 Buna ziua.As dori sa stiu in cazul in care as avea in loc de contract o conventie civila ce drepturi as avea......in cazul in care ar dori cineva sa ma dea ... (vezi toată discuția)