Ca de obicei mai am ceva de adaugat, dor in ceea ce priveste alegerea firmei cu care vreti sa faceti lucrarea respectiva care poate fi: reparatii sanitare, constructii, hidroizolatii, etc.
In momentul in care am fost multumiti de colaborarea cu o firma, insistam sa lucram in continuare cu aceasta - chiar cu riscul de a fi acuzati ca "faceti afaceri si impartiti profitul"...
Adevarul este ca dl. Adrian are mare dreptate cand afirma ca:
Asa ca mai sanatos este ca, pana la proba contrara, sa avem incredere in cei pe care i-am ales in fruntea asociatiei, sa-i sprijinim, sa fim langa ei pentru a ne informa, sa participam..., sigur respectand in relatia cu executantul contractele incheiate iar repartizarea cheltuielilor sa se faca asa cum prevede legislatia.
Avem si noi "falitii" nostri ca fiecare asociatie. Nu o sa scapam de ei niciodata.
Zilele trecute, am avut o discutie mai tare cu un cetatean care ne tot acuza ca furam, ca ne intelegem cu furnizorii, ca nu vrem sa ajutam oamenii, ca nu prea exista transparenta - si vreau sa va spun ca omul nu este fierar betonist ci profezeaza avocatura, . Te crucesti nu alta !
Bine ca omul nostru nu a pus problema banilor ci cea a principiului...
De acord, pentru a participa si dansul la furturi, la urmatoarea AG (luna viitoare), l-am propus deja ca membru in com. executiv , ca tot ramasese comitetul fara un membru si dumnealui a acceptat. Sper sa ne onoreze cu prezenta la sedinte si in general la luarea unor decizii mai de specialitate...