Buna ziua - am 58 de ani, lucrez in aceeasi companie de 12 ani si in prezent se face tot posibiliul sa fiu "convinsa"sa ies la pensie anticipat partial, fiind cea mai in varsta din firma(s-a apelat inclusiv la motivul restrangerii de activitate). Doresc un sfat - nu doresc sa ies la pensie, mai pot lucra si nu mi se poate reprosa nimic in ceea ce privesc sarcinile de serviciu. Ce pot face in acest caz? Pot actiona compania in judecata?
Multumesc.
multumesc pentru detalii - da, este mentionat in decizie ca nu imi vor fi afectate drepturile salariale si ca pot sa nu vin la serviciu. Postul a disparut de pe ejobs dar am o captura cu anuntul din google, numar si ceva detalii la cautare, apare si mesajul ca nu mai exista postul dar la cautare apare clar data de 9 februarie 2016 si postul - am chiar aplicat la acest post.Cui trebuie sa adresez plangerea/contestatia?
Contestatia se depune la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul. Actiunea se depune in termen de 45 de zile de la data comunicarii si este scutita de plata taxelor judiciare.
Somaj dupa cic
ismi3ismi
Acum sunt in CIC ,iar pe 16 sept 1009 copilul implineste 2 ani si CIC se termina.Angajatorul a desfiintat postul meu,din cauza restrangerii de ... (vezi toată discuția)