Buna ziua.Am hotarat sa divortez de sotul meu desi el nu vine cu nimic concret in solutionarea acestui divort.In urma discutiilor el mi-a spus sa parasesc apartamentul in care locuim cu doi copii minori,unul de 13 ani si unul de 7 luni,in conditiile in care,copilul de 13 ani s-a hotarat sa ramana cu el,urmand ca solutionarea si hotararile legate de divort sa le luam pe urma.Intrebarea este,in ce fel poate sa ma "atace"legal vorbind,daca eu imi iau copilul de 7 luni si ma mut inainte de a se pronunta divortul sau inainte de a cadea la o intelegere.
Multumesc,ma gandeam ca,in cazul in care imi iau copilul cel mic,pentru ca pe cel de 13 ani nu pot sa-l oblig,sa pretinda ca l-am parasit pe copil plecand de acasa.Desi incerc sa ma inteleg cu dansul si sa ma pun de acord cu el,discutiile noastre nu au nici o finalitate deoarece el se eschiveaza de la orice decizie,aruncand totul pe umerii mei.Desi stiu ca nu e o situatie de lunga durata ma intrebam daca ma pot muta cu cel mic in alta parte si sa cer stabilirea domiciliului pentru el chiar daca actiunea de divort nu e inceputa inca.
Intelegere divort
mcv
Vrem sa divortam la notar.Avem o fiica de 17 ani si 5 luni. Sotia cere sa parasesc domiciliul comun inainte de pronuntarea divortului. Eu sunt de acord. Dar ... (vezi toată discuția)