avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program vizita

Ce pot sa fac daca tatal fetitei mele care are 5 ani ,o tunde f scurt ,ca pe un baietel,contra,r vointei mele si a fetitei.I-am dat mesaj si i-am spus ca nu vreau sa o tunde si a facut un obicei din asta.Pot sa il opresc/sanctionez pt ca imi dau seama ca face asta doar ca sa ma sicaneze pe mine.
@martonze: sper ca nu veti avea astfel de dileme cand copilul dvs va dori sa se apuce de fumat sau cand va dori sa intre intr-o gasca in loc sa mearga cu dvs la cine stie ce eveniment de familie.

repet, daca vreti sa rezolvati problema in loc sa agravati situatia, mediati
restul e off-topic
Este normal ca de la o anumit[ vârstă, copilul să-şi dorească a petrece timpul cu gaşca,a;a cum şi eu am procedat latimpul meu.. Despre fumat, iarăşi e dreptul lui, eu îmi fac datoria de a-l informa despre nocivitatea fumatului. Nu voi putea opri copilul să meargă la paraşutism sau la alpinism, dacă el îşi doreşte, fiecare sport îşi are riscurile lui.
Cât despre "binele" obligaţiei minorului de a beneficia de dreptul de a petrece timp cu un părinte pe care nu-l iubeşte, îi este teamă de el, are amintiri neplăcute legate de el, atunci când acel părinte îşi aduce aminte că are şi el un drept, să mă ierte bunul Dumnezeu, dar de la teorie la practică este o distanţă cât de la cer la pământ. Este exact binele vaccinului antihepatic administrat bebeluşilor din Argeş.#-o
Pai asta ziceam si eu...ce treaba are titlul cu topicul sau cu vaccinul antihepatic din Arges?
Raspuns tehnic: nu, nu aveti ce-i face decat daca va incuviinteaza instanta cererea prin care solicitati restrangerea dreptului tatalui cu privire la mersul la frizer cu minora.
Ultima modificare: Vineri, 19 Februarie 2016
ContSters257745, utilizator
Doamna, de ce nu va duceti la Protectia copilului si sa le spuneti cum este traumatizat minorul? Pentru un copil este o trauma sa fie siluit in halul. Copilul este destul de mare sa stie daca vrea sau nu sa arate intr-un fel sau altul. Copilul meu la 2 ani isi alege singur hainele, la 5 ani deja este altceva. Ce interes al copilul este asta? Astea sunt rele tratamente aplicate minorului, parerea mea.
Ati fost vreodata la protectia copilului? Ati citit atributiile lor legale? Incercati un exercitiu de imaginatie: suprapuneti obligatiile lor legale pe niste angajati cu 800 de lei pe luna si vedeti ce va da.
Parerea mea este sa aveti o discutie cu copilul si in caz in care copilul e deranjat, traumatizat de tunsorile tatalui vedeti ce masuri luati.
Faceti poze copilului de cate ori pleaca la program (netuns) si se intoarce tuns.
In alt bolnav care se joaca de-a programul de vizitare, razbunandu-se in fapt pe mama!
Cam atat ii duce pe unii capu'. Multi la numar din pacate.

Alte discuții în legătură

Custodie comuna Octavian S. Octavian S. Vreau sa stiu ce e de facut in cazul in care fosta sotie tunde mereu fetita in varsta de 3 ani foarte scurt(baieteste) eu ca tata ce pot face nefiind de acord? ... (vezi toată discuția)
Custodie, refuz copil respectare program de vizitare albu67 albu67 buna ziua Am un baiat de 14 ani, si de cca 4 luni , in urma unui program de vizitare stabilit de catre o instanta ,trebuie sa mearga la tata.Baiatul refuza ... (vezi toată discuția)
Buna.ieri m-am adresat unui medic veterinar ... aurel211252aurel aurel211252aurel Buna.Ieri m-am adresat unui medic veterinar si l-am intrebat daca se mai ocupa cu spalarea si tunderea cainilor cu talie mijlocie.Cel in cauza,putin arogant ... (vezi toată discuția)