avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program vizita

Ce pot sa fac daca tatal fetitei mele care are 5 ani ,o tunde f scurt ,ca pe un baietel,contra,r vointei mele si a fetitei.I-am dat mesaj si i-am spus ca nu vreau sa o tunde si a facut un obicei din asta.Pot sa il opresc/sanctionez pt ca imi dau seama ca face asta doar ca sa ma sicaneze pe mine.
protectia copilulului nu e decat o institutie corupta si cam atat.nu protejeaza copiii,ci doar interese ale unora cu pile.
Protecția copilului, coruptă sau corectă, chiar nu are nici o treabă cu tunsul copilului la coafor.
Chestia asta cu tunsul e deja un moft și prilej de șicană între rezident și nerezident.
Soluția de rezolvare este foarte simplă, tratați situația prin ignorarea "faptei", și va dispare în scurt timp dacă nu dă satisfacție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna Octavian S. Octavian S. Vreau sa stiu ce e de facut in cazul in care fosta sotie tunde mereu fetita in varsta de 3 ani foarte scurt(baieteste) eu ca tata ce pot face nefiind de acord? ... (vezi toată discuția)
Custodie, refuz copil respectare program de vizitare albu67 albu67 buna ziua Am un baiat de 14 ani, si de cca 4 luni , in urma unui program de vizitare stabilit de catre o instanta ,trebuie sa mearga la tata.Baiatul refuza ... (vezi toată discuția)
Buna.ieri m-am adresat unui medic veterinar ... aurel211252aurel aurel211252aurel Buna.Ieri m-am adresat unui medic veterinar si l-am intrebat daca se mai ocupa cu spalarea si tunderea cainilor cu talie mijlocie.Cel in cauza,putin arogant ... (vezi toată discuția)