avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Firma la care lucrez ne intarzie salariile doar la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Firma la care lucrez ne intarzie salariile doar la unii dintre angajati! ce pot face?

Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 22:53, 5 August 2009
care sunt modalitatile de a actiona in judecata patronul?
va multumesc
avocatul este din oficiu?

Cererea de chemare in judecata se depune la tribunalul pe raza caruia aveti domiciliul, cererea este scutita de timbru si taxa de timbru. Onorariul avocatului il veti recupera pe calea cheltuielilor de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salariilor!!! maria_p maria_p Buna ziua! Sunt si eu angajata unei firme care din pacate nu vrea a plati salariatii,sunt angajata din 20 sept.2006,iar din decembrie 2007 si pana in iunie ... (vezi toată discuția)
Angajatii itm refuza sa-mi mai primeasca sesizarile Claudia Carmen Claudia Carmen Doamne ....incep sa cred ca romanii nu se vor mai trezi niciodata!!!! Dupa cum am mai scris pe forum, acum ma aflu in concedciu de ingrijire copil , iar ... (vezi toată discuția)
Concediere dupa ccc over21boost over21boost Buna ziua Va rog ajutati-ma cu un sfat : sotia mea a fost concediata la revenirea din concediul de crestere copil (1 an) in baza art 65 din CM pe motivul ... (vezi toată discuția)