avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Trecerea de la pensie anticipata partiala la pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Trecerea de la pensie anticipata partiala la pensie limita de varsta

Va rog, am depus acum in luna februarie cerere pentru trecerea de la pensie anticipata partiala la pensia limita de varsta. Desi se spune ca trecerea se face automat, se depun cereri, asa ca am depus si eu.
Intrebarea este: am inteles ca decizia de pensie definitiva imi vine in 4-5 luni.
Pina atunci primesc pensia anticipata sau NIMIC????????????
Cu multumiri
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:09, 18 Februarie 2016
Asta v-am spus si eu in primul meu raspuns:
1. Pana se emite decizia de pensie pentru limita de varsta veti primi cuantumul actual al pensiei anticipate partiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei anticipate partiale la implinirea varstei legale de pensionare gabros98 gabros98 Am lucrat in invatamantul superior in perioada cand au fost taiate salariile cu 25%. Dupa ce am iesit anticipat la pensie, in baza unei hotarari guvernamentale ... (vezi toată discuția)
Varsa pensionare pens pens barbat, data nasterii-22.07.1950 pensionat invaliditate gr.II din 19.12.2002, stagiu cotizare 34 ani si 3 luni(din care 16 ani si 4 luni grupa II-dar nu sunt ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta marianacarmen marianacarmen Buna ziua Am mai multe intrebari legate de pensionare pentru limita de varsta. Sunt nascuta in luna aprilie 1953, am trei copii, in noiembrie am 38 de ani ... (vezi toată discuția)