avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cim program inegal/luna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cim program inegal/luna

Buna ziua,
Trebuie sa fac un contract de munca cu 40 ore/ziluna/inegal?
Ce anume trebuie sa mentionez in mod special in contractul de munca? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:45, 20 Iulie 2016
@ :offtopic:

Chiar este cazul sa repetati ???
Scuze,nu o fac cu intentie dar pur si simplu dupa ce postez nu pot vizualiza mesajul,ci apare cu mare intarziere ,cred ca la mine este o problema cu conexiunea la internet! Daca va deranjeaza postarile mele ,ok nu-i nicio problema,nu voi mai posta,nu am niciun interes acuns,o fac doar din pasiune pt meseria mea si gandind ca poate pot ajuta pe cineva in mod dezinteresat!
Off topic!
:offtopic:
Nu cred ca este cazul de vreun deranj privind postarile (mai ales ca in mesajul privat de acum ceva timp , v-am spus ca va apreciez raspunsurile).

Nu mi se pare concludent a se reposta un raspuns care deja a fost postat - de aceea am pus intrebarea , era mai mult retorica - , decat in situatia in care utilizatorul revine poate cu aceeasi intrebare sau poate vrea sa fie sigur ca a inteles raspunsul.

Ma opresc aici cu comentariile, pentru a nu devia si mai mult de la subiectul acestui topic.

:bow:

Ultima modificare: Miercuri, 20 Iulie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu timp de lucru partial in weekend nive nive buna ziua, as dori sa stiu cum completez un cim pe per determinata 6 luni si timp de lucru partial in weekend. am inteles ca se poate lucra 11 h sambata 12 ... (vezi toată discuția)
Durata muncii cim ClaudiaPlaton ClaudiaPlaton Buna ziua. Conform noului format al contractului individual de munca, va rog sa imi spuneti daca este corecta formularea aceasta la Durata muncii: \"O normă ... (vezi toată discuția)
Repaus saptamanal dan197 dan197 Buna ziua. Am o societate care are ca obiect de activitate fitness si intretinere coirporala. Programul centrului este urmatorul\' L-V- 08.00-22.00 S- ... (vezi toată discuția)