avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de intretinere. Greseala de adresa?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de intretinere. Greseala de adresa?

Buna ziua, astazi am avut un proces civil in legatura cu o pensie de intretinere. Reclamantul eram eu si paratul tatal meu, care este iesit la pensie militara, fost subofiter.

Astazi am cerut instantei pentru ca paratul nu s-a prezentat, sa trimita o adresa la casa de pensii Buzau pentru a comunica venitul paratului. Dar la o cautare pe internet am aflat ca exista o casa de pensii al MAPN-ului la Bucuresti si voiam sa stiu daca nu cumva trebuia sa dau adresa casei de pensii MAPN si nu casei de pensii Buzau.
Cel mai recent răspuns: ravaell , utilizator 19:48, 25 Februarie 2016
Numai prin intermediul instanței de judecată puteți obține informațiile de care aveți nevoie.
Mai există o posibilitate, dar trebuie să vă deplasați la instituția respectivă, ceea ce am înțeles că nu agreați. Cu un certificat de grefă, în care să fie specificat obiectul dosarului, se cere informația, care va merge direct la dosarul cauzei (nu vi se eliberează dvs).
Cred că este mai bie să aveți răbdare și să solicitați instanței emiterea adresei pentru aflarea venitului din pensie al tatălui dvs.
Oricum, cereți plata pensiei de la data formulării cererii.
Da, am realizat ca asta este singura optiune, sau poate am noroc si adresa deja trimisa la casa de pensii Buzau este cea buna si se va putea in sfarsit termina cu acest proces.

Am tot timpul din lume, in schimb utilitatile si restul problemelor nu au. Poate casa de pensii MAPN Bucuresti comunica cu casa de pensii Buzau. Banuiesc ca in aceasta situatie cand adresa ajunge la casa de pensii Buzau dansii de acolo vor putea transmite cuantumul ultimei plati.

Multumesc mult pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere cu executare? ravaell ravaell Buna ziua! Vin cu mai multe intrebari dar mai intai sa va spun in ce situatie ma aflu. Am 20 de ani, sunt student, tatal meu nu a mai trimis pensia de ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere. neprezentare? ravaell ravaell Buna seara! Sunt intr-un proces civil cu tatal meu, care a refuzat sa plateasca pensia de intretinere dupa ce am terminat liceul si am inceput facultatea pe ... (vezi toată discuția)
Reluare pensie de intretinere/alimentara darkdesign darkdesign Buna ziua, ma numesc Bogdan, am 22 de ani si am o problema mai delicata. In ziua care am implinit varsta de 18 ani mi-a fost sistata pensia alimentara din ... (vezi toată discuția)