avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu postnatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu postnatal

Buna ziua
Sunt Cornelia Anghel si am o intrebare pentru o cunostinta de la serviciu. Este angajata la o firma de paza cu contract de munca pe perioada nedeterminata , 12 ore pe zi (program turnus), si este insarcinata in 7 (sapte) luni. Doreste sa stie care sunt formalitatile legate de beneficierea acestui tip de concediu. Angajatorul i-a cerut sa scrie o cerere de incetare a activitatii, este corect/ Dac nu dati-mi cateva lamuriri in acest sens. Astept raspuns cat mai urgent , va rog mult!

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: manea_laura , utilizator 16:42, 6 August 2009
Nici nu stiti cat de important este sa afli o informatie corecta,pe care sa o folosesti cu incredere.
Va multumesc inca o data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului din somaj tutulyna tutulyna salut.ma poate lamuri cineva?#-o sunt in somaj pana pe 12 feb.sunt insarcinata din 24 aug,deci acum am 24sapt si 2zile. am avut prob cu sarcina si am fost ... (vezi toată discuția)
Referitor la preaviz concediere, somaj, concediu prenatal, postnatal, ingrijire copil ana77 ana77 Buna ziua, As vrea sa va expun problema pentru care am nevoie de un sfat juridic. Ma numesc Ana Maria I si lucrez de aproximativ 3 ani in cadrul unei ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si indemnizatie crestere copil MONICA HRIB MONICA HRIB BUNA ZIUA ,SUNT INSARCINATA IN 14 SAPTAMANI SI SUNT IN CONCEDIU MEDICAL DE LA 5 SAPATAMANI DE SARCINA DEOARECE AM IMINENTA DE AVORT SI TREBUIE SA STAU LA ... (vezi toată discuția)