avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua,

Sora mea a depus la tribunal acum o saptamana cerere de divort, fara stirea / acordul sotului!Nu exista de impartit decat o masina destul de veche si de luat bunurile dobandite de la rude!
Nu este posibila o discutie in privinta acestui lucru!

Exista un minor de 14 ani!
Este pubicat pe site dosarul!
In cat timp va sosi acasa citatia acasa, ei locuind impreuna!
Care sunt pasii urmatori care trebuie sa ii faca in privinta divortului!
Nu are posibilitatea angajarii unui avocat!

...este destul de periculoasa reactia acestuia cand se va intampla acest lucru!

Ar trebui sa plece din casa inainte de sosirea citatiei?"(copilul nu va dori sa mearga cu mama)
Daca ar pleca, are vreo legatura cu" parasire de domiciliu"?
Cam la ce suma se ridica onorariul unui avocat?!
Ea isi doreste doar sa isi ia copilul si sa plece..".divortata"!

Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 2 Martie 2016
gi-jane2, moderator
shomo a scris:

sora poate suna la 112 ptr un ordin de protectie"

Ordinul de protectie nu se obtine prin simpla apelare a serviciului 112. Acesta presupune o actiune in instanta.
Sa incercam sa sfatuim corect user-i, ar fi un inceput. Si daca d-voastra considerati, la fel, ca pe baza unui simplu proces verbal se poate cere OP, sunteti iarasi indus in eroare.
Mda, a ajuns sa fie subiect de doctorat pt. mine dar nu e o chestiune care o doresc nimanui, credeti-ma. :(
Multumesc tare mult!
politistul spune...
"fara certificat medico legal nu pot face nimic!"
Noroc sau...nenoroc acum,ca nu mai poate lasa urme...copilul intervine...caci inainte ...cand lasa urme...copilul era mic!
...dar amenintarile sa nu cumva sa se adevereasca...si nu vom avea decat sa cerem un certificat...de deces?!!
Frica ei e foarte mare, copilul va spune mereu...nu..."raman aici"!

Cititi si incercati sa fiti logica! Politistul prevenit poate interveni pana la deces si chiar pana la leziuni medico-legale. O las pe guest sa va explice ce si cum.
Pana la situatia nou creata prin actiunea de divort si neplacutele efecte prezumate, orice raspuns anterior al politistului se refera la alta intrebare.
Ramane intrebarea: vrea sa se lupte ptr ceva sau vrea sa fuga?
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2016
ContSters257745, utilizator

Alte discuții în legătură

Drepturile copilului major în caz de divorț al părinților DaNieLa2019 DaNieLa2019 Buna ziua, As dori va rog mult sa ma ajutati cu o informatie. Copilul meu urmeaza sa faca anul viitor 18 ani, insa acum eu si tatal lui vrem sa mergem la ... (vezi toată discuția)
Lasare copii in grija matusii myteo36 myteo36 Buna ziua, Sora mea are doi copii minori de 3 si 4 ani si nu se mai intelege cu sotul. Nu are nici bani de divort si ar vrea sa plece din tara sa lucreze. Pe ... (vezi toată discuția)
Poate sa ma denunte la protectia minorului? Adina860 Adina860 Buna seara,asi avea si eu o rugaminte sa imi spuneti ce sa fac in cazul in care, eu sunt inca casatorita desi nu mai suntem inpreuna de 5 ani de zile, in care ... (vezi toată discuția)