avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contestatie la executare anulare MEPI
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contestatie la executare anulare MEPI

Buna,
am fost condamnat la 5 ani se inchisoare art. 215 sentinta definitiva Inalata curte de casatie pe 21 /09/2005. Pe 20/092015 sau implinit prescriptia de10 ani (5+5).
Ma aflu in strainatate , au trecut 5 luni si nu am primit nici un doc de anulare MEPI.
am avut 2 condamnari care s-au prescris in 2011 unde am fost notificat ca au intervenit prescriptia,.
Intrebarea mea este daca procesul de contestatie si anulare MEPI se face din oficiu ?
multumesc mult.X-(X-(X-(X-(
Cautati pe portal, va dau un exemplu arbitrar:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia executarii pedepsei - mandat de arestare european val123 val123 BUNA ZIUA. O CUNOSTINTA A FOST CONDAMNATA LA 7 ANI DE INCHISOARE ,HOTARARE CE A RAMAS DEFINITIVA IN AUGUST 2000.DE ATUNCI SI PANA IN PREZENT A PLECAT DIN TARA ... (vezi toată discuția)
Sustragere de la executarea pedepsei aurpoze aurpoze Buna ziua ..avand o pedeapsa de executa 5 ani ..ce perioada ar trebuie sa treaca pentru a se anula in caz ca nu esti de gasit pentru executarea ei .... (vezi toată discuția)
Prescriptia pedepsei rodyk_rody rodyk_rody Buna ziua,as avea o curiozitate in legatura cu prescriptia pedepsei.... In luna ianuarie 2011 am primit 3 ani cu executare,find plecat din tara am acceptat sa ... (vezi toată discuția)