avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot lucra daca iau indemnizatie crestere copil?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot lucra daca iau indemnizatie crestere copil?

Buna seara . Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: sotul meu a intrat in concediu de crestere copil 2 ani, deoarece eu nu aveam dreptul. El lucreaza la mapn si primeste pe langa indemnizatie si norma de hrana(1000 lei) . Stiu ca s-a dat o lege in care parintele are dreptul sa lucreze dar sa nu depasesca 3000 lei pe an. As dori sa stiu daca poate sa lucreze part time si sa nu ne fie taiata indemnizatia . Nu stiu cum este caracterizata aceasta norma . Ce fel de venit este. Aceasta norma poate fi inclusa in cei 3000 lei astfel riscand sa ni se taie indemnizatia la depasirea sumei? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Multumesc !!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:58, 9 Ianuarie 2019
Puteti lucra , daca nu beneficiati si de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariata in ccc, poate obtine venituri supuse impozitului? anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca o salariata care se afla in ccc pana la varsta de 2 ani a copilului, poate obtine venituri supuse impozitului si in ce ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil la pfa antel antel Buna ziua, As dori sa stiu daca exista posibilitatea ca PFA-ul meu sa ramana activ atata timp cat sunt in concediul de crestere a copilului. Eu lucrez in ... (vezi toată discuția)
Deschidere microintreprindere in maternitate? andreealavinia2008 andreealavinia2008 Buna ziua, as vrea sa deschid un salon de cosmetica impreuna cu un asociat pe timpul maternitatii;pfa,srl sau microintreprindere...dar nu as vrea sa pierd ... (vezi toată discuția)