buna ziua. Am deschis ac'iune pentru pensie alimentara minor. Tatal lucreaza in Italia. Resedinta din aceasta tara nu o stiu insa stiu locul de munca si adresa. As putea sa cer instantei sa il citeze la locul de munca? sau la familia care are un grija locuinta din tara? va intreb deoarece mi s a comunicat de catre instanta sa le trimit adresa unde poate fi citat. Este posibil ca instanta sa refuze sa fie citat la locul de munca? Multumesc anticipat de raspuns. Am termen 10 zile sa comunica adresa de resedinta si nu stiu ce sa fac.
exista tratate sau conventii la care face parte si Romania privind modul de aducere la cunostinta paratului ca i s a deschis proces pentru plata pensiei alimentare pentru copil? stiu ca instanta poate dispune prin Ministerul Justi'iei comisie rogatorie si in straintate, ceea ce am cerut si eu in ultima intampinare insa dupa ce am depus aceasta, am primit comunicare de la instanta prin care mi se solicita resedinta corecta a paratului. Dar daca eu am solicitat aceasta ordonanata pentru efectuarea comisiei rogatorii mai este nevoie de resedinta lui? Am transmis instantei locul de munca si adresa acestuia, mai putin resedinta ....se poate ca instanta sa nu dispuna comisia rogatorie in Italia?