Buna ziua.Fostul meu sot are obligatia de a plati pensia alimentara fetitei noastre .Nu a platit pe lunile februarie 2014,iunie 2015 ,noiembrie si decembrie 2015,ianuarie si februarie 2016 .In luna ianuarie 2016 am depus o plangere penala care a ajuns si la sectia de politie de care apartin.Am luat eu legatura cu sectoristul care mi a confirmat ca plangerea a ajuns la el ,ca l a sunat pe fostul sot cu care a stabilit o intalnire in10 martie 2016 ptr ca fostul sot nu este in tara.Eu am fost la sectie am dat o declaratie in care am declarat neplata luniilor respective ,ca in perioda decembrie 2011 august 2012 a lucrat in Italia si a platit pensia alimentara dupa salariul minim din Romania.Domnul politist a spus ca trebuie sa il dau in judecata si ca el nu poate sa l oblige sa plateasca pensia doar sa ne i a declaratii.In luna August 2015 am mai depus o plangere de la care nu am primit raspuns nici pana in acest moment.Intrebare ptr perioada lucrata in Italia trebuie neaparat sa l dau in judecata ?
Buna ziua,bineinteles ca nu a venit ...politia il asteapta luni sa ii i a declaratia .....Am intrebat daca nu vine ce se intampla si mi s a raspuns ca trebuie sa ii i a si lui declaratie si ca nu are cum sa l caute in toata Italia.Daca nu vine nici luni se poate cat poate politia sa l pasuie ...nu se poate incepe urmarirea penala?
Da, se aşteaptă...dar ce câştigaţi cu plângerea?Singurul lucru care v-ar ajuta ar fi să-i cunoaşteţi locul de muncă; dacă mai lucrează cu contract, se pot recupera o parte din bani, pe ultimii 3 ani, în condiţiile stabilita de sentinţa civilă. dacă nu lucrează cu contract de muncă, cheltuiţi timp, bani şi stres în zadar.
Abandon de familie
mancipri
In data de 9 mai 2011 se implinesc 2 ani de cand o mama a depus la parchet , impotriva fostului sot , o plangere penala de abandon de familie , deoarece ... (vezi toată discuția)