Buna seara,as dori mult sa ma ajutati intr-o problema.Am nelamuriri in legatura cu formularul ITL 001 pentru stabilirea impozitelor pe locuinte in 2016 ,ce trebuie depus pina pe 31 martie a.c,pe care l-am citit numai online.Am citeva intrebari sa va adresez ,in cazul unui SRL cu sediu intr-un apartament ,doar ca punct de corespondenta,in apartament nu se desfasoara activitati privind acest SRL si nici nu se deconteaza utilitatile apartamentului pe acea firma.Intrebarile sint: 1- daca sint 3 proprietari pe acel apartament ,fiecare proprietar completeaza cite un formular,sau este suficient completarea unui singur formular(tinind cont ca la punctul 1( roman )sint rubrici ptr toti cei 3 proprietari? 2-declaratia pe propria raspundere este cuprinsa in acest formular ,sau se completeaza separat? 3-daca exista procura valabila in care o alta persoana este imputernicit sa ne reprezinte in legatura cu acest apartament in fatza oricarei institutii a statului,aceasta persoana poate depune declaratiile? 4-trebuie trecuta in acest formular persoana care are aceea procura?5-In afara de acest formular mai trebuiesc atasate copii dupa actul casei ,copii dupa act identitate al propietarilor? 6-Se pot trimite aceste acte+declaratia si prin posta? Va multumesc anticipat ptr ajutor,o seara buna va doresc.
Am fost ieri cu declaratia. Doamna inspector nici nu s-a uitat pe declaratie. I-am zis sa se uite, ca poate am sarit ceva sau nu am completat bine, s-a uitat crucis la mine si mi-a zis ca nu e problema ei daca am completat corect sau nu, e pe propria raspundere. Mi-a cerut doar actul constitutiv, buletin si certificat de inmatriculare(copii). Atat.