avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... temei legal, parte comuna
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

temei legal, parte comuna

daca s-a spart teava (care este parte comuna) la vecinul de deasupra si m-a inundat, cine plateste pagubele (degradarea peretelui mau care necesita varuire): vecinul in apartamentul caruia s-a spart teava sau asociatia din fondul de reparatii?
va multumesc anticipat si pt un temei legal in aceasta situatie!
Cel mai recent răspuns: edx , utilizator 12:36, 17 August 2009
Asigurarile le platesc dupa care se vor indrepta asupra celui responsabil pentru regres. Asupra cui credeti ca se vor indrepta pentru avarii la partile comune? Eu cred ca se vor duce la proprietarul acestor parti comune care este Asociatia (mai exact prorpietari sunt toti membrii reprezentati de asociatie).
Dar cum spuneam nu ne intelegem aici. Asteptam primul caz concret finalizat in instanta sa vedem cum s-a decis. Chiar sunt curios.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabilite/despagubire proprietatea privata la lucrare teava comuna bogdanaav bogdanaav Va rog daca puteti sa ma lamuriti cu urmatoarele aspecte: Teava comuna de apa calda de la baie s-a spart in dreptul apartamentului meu. Stiu ca cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Teava scurgere apa wc stefanlupu stefanlupu Buna seara , ma confrunt cu o situatie si nu stiu cum sa actionez.Locuiesc intr-un bloc de 4 etaje la etajul 4.De cateva saptamani vin vecinii de la etajul 2 , ... (vezi toată discuția)
Am avut o reparatie la teava de apa calda, care trece prin nisa ... alex bruh alex bruh Am avut o reparatie la teava de apa calda, care trece prin nisa la bucatarie si are o usa de vizitare foarte mica de la constructia blocului si nu s-a putut ... (vezi toată discuția)