avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hartuire camere de supraveghere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hartuire camere de supraveghere

BUNA ZIUA! MA POATE AJUTA SI PE MINE CINEVA CU UN SFAT? Un vecin de-al meu si-a montat camere de supraveghere anul trecut 2015, in septembrie, de atunci una din camere imi filmeaza usa mea de locuinta si o parte din curtea mea 24 de ore din 24, ma simt hartuita in acest fel, ce pot sa fac in aceasta situatie si cum l-as putea actiona? penal sau civil?
Cel mai recent răspuns: Lorena Morutan , utilizator 17:19, 7 Februarie 2023
Daca doriti sa vi se mai raspunda, incercati sa nu mai scrieti cu majuscule.
Imi cer scuze, n-am stiut!
Camerele vecinului bat în curte la mine. Cum pot pune o plângere împotriva camerelor de filmat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul ma hartuieste si ma filmeaza Darcleu Darcleu Buna ziua, de 4 ani s-a mutat o familie langa noi. Au inceput cu procese pentru pamant, ne-au trimis sanepidul pentru cocina de porci,controale pentru fosa ... (vezi toată discuția)
Viata privata si spionarea ei andirom andirom Buna ziua. Ce se poate face legal impotriva unor persoane care spioneaza la usa unui apartament? Pur si simplu stau si asculta la usa, cu telefonul pus pe ... (vezi toată discuția)
Înregistrare neautorizată convorbire luxi luxi Intra sub incidenta legii înregistrarea pe telefon de către un coleg a discuțiilor din vestiarul unei secții ? Daca da ce lege este încălcată cui ... (vezi toată discuția)